Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Zgjero biznesin tuaj me Zyrën tonë të Shërbimeve në Saint Kitts dhe Nevis

Tarifat e Zyrës së Shërbimit të Saint Kitts dhe Nevis

Nga

136 dollarë Service Fees
 • Adresa kryesore e biznesit të qytetit
 • Mbështetni rritjen e biznesit tuaj
 • Kosto konkurruese
 • Mobiluar dhe pajisur plotësisht
 • Hapësira pune të dedikuara, private ose të përbashkëta

Puna nga shtëpia mund t’ju ndihmojë të kurseni kosto, por më vonë mund të keni nevojë për shërbime shtesë në mënyrë që të zgjeroni Kompaninë tuaj Nevis dhe të kërkoni më shumë mundësi biznesi. Atëherë planet tona të Zyrës së Shërbimit në Hong Kong (ose Singapor, MB, etj.) Mund t'ju ndihmojnë për këtë.

Ekzistojnë 4 lloje të planeve të zyrave për zgjedhjen tuaj si më poshtë:

 1. Zyra Virtuale
  • Adresa kryesore e biznesit me menaxhimin e postës
  • Numri i telefonit të biznesit lokal
 2. Plan i dedikuar i Zyrës
  • Mbështetja e ekipit në vend për detyrat e administratorit
  • Wi-Fi me shpejtësi të lartë
 3. Plani i Bashkëpunimit
  • Wi-Fi me shpejtësi të lartë
  • Kafe dhe çaj falas të pakufizuar
  • Rrjeti i përkushtuar dhe mbështetës i kolegëve-2-kolegëve
 4. Dhoma e mbledhjes
  • Dhoma takimesh profesionale
  • Mbështetja e ekipit në vend për detyrat e administratorit
  • Wi-Fi me shpejtësi të lartë

1. Me Zyrën Virtuale, Kompania juaj Nevis mund të përfitojë si më poshtë:

2. Pse duhet të marrësh me qira një zyrë dhe të blesh të gjitha pajisjet e zyrës ndërsa mund të përdorësh Planin tonë të Dedikuar të Zyrës. Kompania juaj Nevis mund të marrë një pamje profesionale dhe të kursejë para sepse ju paguani vetëm për hapësirën kur keni nevojë për të.

Përveç kësaj, adresa e biznesit mund t'i japë Kompanisë tuaj Nevis adresën me pamje profesionale kur klientët ose partnerët tuaj mund t'ju kërkojnë për më shumë detaje.

3. Plani i Bashkëpunimit është një zgjedhje e mirë për entuziastët e biznesit global dhe mendjet vizionare. Ju mund të shijoni hapësirën profesionale të punës në vendndodhjen prestigjioze qendrore. Në epokën e teknologjisë, wifi me shpejtësi të lartë dhe rrjeti peer-2-peer do t'ju lehtësojnë punën. Përveç kësaj, kafeja dhe çaji mund ta bëjnë kohën tuaj të punës këtu më të rehatshme.

4. Kur kërkon punë ballë për ballë, Salla jonë e takimeve mund të jetë një zgjidhje e dobishme për Kompaninë tuaj Nevis. Salla jonë e takimeve profesionale mund t'ju japë një hapësirë profesionale për të punuar me partnerët ose klientët tuaj.

Më shumë mundësi biznesi mund të jenë pikërisht në pragun tuaj. Le të fillojmë tani me planet tona të Zyrës së Shërbimeve!

Orari i tarifave

Kontrata e shërbimit të shërbimit Tarifa (USD / muaj)
3 muaj 159 dollarë
6 muaj 149 dollarë
12 muaj 136 dollarë
Krijoni kompani në Nevis

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US