Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Shërbime të rekomanduara për përfshirjen e ndërmarrjes në Mbretëria e Bashkuar

Llogari bankare

Llogari bankare

Kompania britanike e pranuar nga EPB në Pueto Rico, OCBC në Singapor, PPB në Vanuatu, Bankat në Belize, Mauritius,

* Përparësia e të pasurit afarizëm në Mbretërinë e Bashkuar:

 • Llogaria e çekut me shumë monedha
 • Juridiksion i qëndrueshëm me një reputacion të shkëlqyeshëm

Kontabiliteti dhe Auditimi

Kontabiliteti dhe Auditimi
 • Ekipi i ekspertëve të akredituar me kualifikime të kualifikuara do të ndihmojë në mbajtjen e standardeve më të larta të llogarisë ligjore.
 • "Shërbime të klasit botëror në mjedis konkurrues"
 • Shërbimet tona:
  1. Regjistrimi i një grupi të shpejtë të llogarive të menaxhimit në Compaines House.
  2. Konsultimi mbi planifikimin financiar (përfshirë kontrollin e taksave dhe kostos)
  3. Përfundimi i llogarive të shkurtuara / llogarive të papaketuara / llogarive të plota
  4. Pajtueshmëria me kërkesat e HMRC

Zyra e Shërbimit

Zyra e Shërbimit
 • Nevoja për një adresë postare për t'u afruar me klientët dhe partnerin tuaj, këtu Zyra jonë e Shërbimeve në MB mund t'ju ndihmojë
 • Adresa prestigjioze e qendrës së qytetit
 • Shërbim efektiv i përcjelljes së postës
 • Një numër telefoni në Mbretërinë e Bashkuar përcillet drejtpërdrejt në telefonin tuaj personal

IP dhe markë tregtare

IP dhe markë tregtare
 • Ju mund të regjistroni markën tuaj tregtare për të mbrojtur markën tuaj, për shembull emrin e produktit ose shërbimit tuaj. Regjistrimi i një marke tregtare në Mbretërinë e Bashkuar mbron markën tuaj vetëm në Mbretërinë e Bashkuar.
 • Markat tregtare duhet të rinovohen çdo 10 vjet. Ju mund të rinovoni një markë tregtare në 6 muaj para skadimit të saj dhe deri në 6 muaj më pas.

Llogaria tregtare online

Llogaria tregtare online
 • Kompania me qendër në Mbretërinë e Bashkuar ka një normë të Lartë të suksesshme të Hapjes së Llogarisë Tregtare me PayCEC, Paypal.
 • Kompania në Mbretërinë e Bashkuar pranohet të paraqesë Aplikacionin e Llogarisë Tregtare me Bankat e tilla: EPB në Pueto Rico, OCBC në Singapor, PPB në Vanuatu, Bankat në Belize, Mauritius,
 • Menaxhimi i rrezikut, Shmangia e rrezikut
 • Shërbime për transaksione me karta
 • Metodat alternative të pagesës
 • Çmimi konkurrues
 • Personalizoni faqen tuaj të check out
 • Menaxhimi i rrezikut në kohë reale
 • Zgjedhje e larmishme e Ofruesve të Llogarisë Tregtare në Mbretërinë e Bashkuar
 • VDR dhe T + do të rishikohen kur të dhënat e mjaftueshme të transaksionit të jenë mbledhur nga shitësit.
 • Të gjitha Tarifat dhe Kostot nuk janë paraprake !, që do të thotë se do të zbritet vetëm kur Shitësit mund të shesin produktin / shërbimin e tyre

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve
 • Kur regjistroni një kompani private, ka një numër legalitetesh që janë të rëndësishme për tu drejtuar. Kjo përfshin emërtimin e roleve të drejtorit dhe aksionarit, për shembull. Ky informacion është rekord publik dhe prandaj mund të krijojë probleme nëse aksioneri dëshiron të mbetet anonim.
 • Sipas ligjit të ndërmarrjeve në Mbretërinë e Bashkuar, të gjitha informacionet e aksionarëve duhet të regjistrohen në Kompaninë Shtëpi dhe në regjistrat ligjorë të kompanisë. Pra, nëse, si pronar përfitues, keni dashur të mbroni identitetin tuaj si pronar i ligjshëm i një kompanie, atëherë një aksionar i nominuar është përgjigjja.

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US