Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Shërbimi i Shërbimit në MB | Zyra Virtuale MB, Plani i Bashkëpunimit

Tarifat e Zyrës së Shërbimit të Mbretërisë së Bashkuar (MB)

Nga

136 dollarë Service Fees
  • Numri lokal i telefonit do të sigurohet në një ditë pune
  • Pastrimi dhe mirëmbajtja e zyrave
  • Adresa kryesore e biznesit me menaxhimin e postës
  • Përfshihen mobilje moderne dhe internet me shpejtësi të lartë
  • Mjedisi profesional i biznesit

Kur merrni zyrën tonë të Shërbimeve në Mbretërinë e Bashkuar, Kompania juaj në Mbretërinë e Bashkuar po bëhet pjesë e një qendre biznesi dhe një ambienti i favorshëm për biznes të mirë. Kompania juaj në Mbretërinë e Bashkuar madje mund të zbulojë se ekziston një biznes i ri ose bashkëpunim i drejtë në pragun tuaj!

Me Zyrën tonë të Shërbimit në MB, Kompania juaj në Mbretërinë e Bashkuar mund të gëzojë përfitimet si më poshtë:

Adresa e biznesit 27 Old Gloucester Street, London, WC1N 3AX, Mbretëria e Bashkuar mund të paraqitet në faqen tuaj të internetit dhe kartat e biznesit. Adresa e biznesit mund t'i japë Kompanisë suaj të Mbretërisë së Bashkuar adresën me pamje profesionale kur klientët ose partnerët tuaj mund t'ju kërkojnë në Google për më shumë detaje. Me anë të kësaj, duke rritur prestigjin e Kompanisë suaj të MB.

Postat e Kompanisë suaj të Mbretërisë së Bashkuar do të merren dhe ju do të njoftoheni për këtë me email.

Përveç kësaj, një numër telefoni në Mbretërinë e Bashkuar do të sigurohet në një ditë pune. Ai telefon lokal do të përcillet direkt në numrin tuaj personal të telefonit në mënyrë që të mund të kontrolloni thirrjet tuaja.

Mënyra për tu afruar me klientët dhe partnerët tuaj është këtu. Me disa hapa, ju lehtë mund të merrni një paketë të Shërbimit të Shërbuar.

Orari i tarifave

Periudha Tarifa (US $ / muaj)
3 muaj 159 dollarë
6 muaj 149 dollarë
12 muaj 136 dollarë
Krijuar kompani në Mbretërinë e Bashkuar

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US