Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Fusha e Shërbimeve të Formimit të Kompanisë në MB (Mbretëria e Bashkuar)

1. Formimi i Kompanisë në MB

1.1. Kompania Private e Kufizuar në MB

1.1.1. Tarifa e Shërbimit të Formimit të Kompanisë

Shërbimet dhe Dokumentet e Ofruara Statusi
Kërkimi i emrit të kompanisë në Regjistrin e MB Yes
Përgatitja e dokumentit Yes
Regjistruesi i aksionarëve, drejtorëve dhe anëtarëve Yes
Adresa e regjistruar Yes
Çertifikatën e Ndarjes Yes
Mbështetja e klientit 24/7 Yes
Sekretari i ndërmarrjes Yes

1.1.2. Tarifa e Qeverisë

Shërbimet dhe Dokumentet e Ofruara Statusi
Certifikata e inkorporimit Yes
Memorandumi i Shoqatës Yes
Raporti i emërimit Yes
Nenet e Shoqatës Yes

1.1.3. Regjistrimi i TVSH-së në MB

1.2. Shoqëria Publike e Mbretërisë së Bashkuar

1.2.1. Tarifa e Shërbimit të Formimit të Kompanisë

Shërbimet dhe Dokumentet e Ofruara Statusi
Kërkimi i emrit të kompanisë në Regjistrin e MB Yes
Përgatitja e dokumentit Yes
Regjistruesi i aksionarëve, drejtorëve dhe anëtarëve Yes
Adresa e regjistruar Yes
Çertifikatën e Ndarjes Yes
Mbështetja e klientit 24/7 Yes
Sekretari i ndërmarrjes Yes

1.2.2. Tarifa e Qeverisë

Shërbimet dhe Dokumentet e Ofruara Statusi
Certifikata e inkorporimit Yes
Memorandumi i Shoqatës Yes
Raporti i emërimit Yes
Nenet e Shoqatës Yes

1.2.3. Regjistrimi i TVSH-së në MB

1.3. Mbretëria e Bashkuar LLP (Partneriteti me Përgjegjësi të Kufizuar)

1.3.1. Tarifa e Shërbimit të Formimit të Kompanisë

Shërbimet dhe Dokumentet e Ofruara Statusi
Kërkimi i emrit të kompanisë në Regjistrin e MB Yes
Përgatitja e dokumentit Yes
Regjistruesi i aksionarëve, drejtorëve dhe anëtarëve Yes
Adresa e regjistruar Yes
Çertifikatën e Ndarjes Yes
Mbështetja e klientit 24/7 Yes
Sekretari i ndërmarrjes Yes

1.3.2. Tarifa e Qeverisë

Shërbimet dhe Dokumentet e Ofruara Statusi
Certifikata e inkorporimit Yes
Memorandumi i Shoqatës Yes
Raporti i emërimit Yes
Nenet e Shoqatës Yes

1.3.3. Regjistrimi i TVSH-së në MB

2. Hapja e Llogarisë Bankare në MB

Shërbimet dhe Dokumentet e Ofruara Statusi
Përmbledhje e përgjithshme e dokumenteve "Njihni klientin tuaj" për t'u siguruar që të gjitha dokumentet e ofruara përmbushin kërkesat e bankave. Yes
Kontrolloni fushën e biznesit, duke kuptuar nevojat e klientëve. Yes
Plotësoni formularët e aplikimit dhe udhëzoni klientët të zbatojnë dokumentet noteriale në përputhje me rrethanat. Yes
Puna me bankierë për aplikimet. Përgjigjuni pyetjeve të bankierëve në emër të klientëve. Dorëzoni dokumentet mbështetëse të biznesit të zgjedhura. Yes
Formulari i bankës lëshohet. Yes
Programoni konferencën me video si politikë e bankave. Yes
Dorëzoni në bankë kopjet e nevojshme dhe dokumentet e noterizuara. Yes
Llogaria bankare hapet nën diskrecionin e vetëm të bankave. Yes
Kartat bankare, letra e informacionit të llogarisë postuar direkt te klientët. Yes
Shlyerja fillestare e depozitave. Yes
Krijuar kompani në Mbretërinë e Bashkuar

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US