Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Kostoja e regjistrimit të ndërmarrjes në MB | Tarifat e shërbimit të llogarisë bankare të hapura

Kostoja e regjistrimit të ndërmarrjes në MB

Nga

534 dollarë Service Fees
 • Bërë brenda 2 ditëve të punës
 • Shkalla 100% e suksesshme
 • Konfidencial i shpejtë, i lehtë dhe më i lartë përmes sistemeve të siguruara
 • Përkrahje e përkushtuar (24/7)
 • Vetëm Porosit, Ne Bëjmë Të Gjithë Për Ju

1. Tarifat e shërbimit të formimit të ndërmarrjes në Mbretërinë e Bashkuar

Lloji i ndërmarrjeve në MB Tarifa e shërbimit për vitin e parë Tarifa e shërbimit për vitin 2+ Tarifa qeveritare dhe tarifimi i shërbimit
Kufizuar privat 534 dollarë 434 dollarë 565 dollarë
Kufizuar Publik 534 dollarë 434 dollarë 565 dollarë
LLP 534 dollarë 434 dollarë 565 dollarë

2. Tarifat e shërbimit të llogarisë bankare të hapura në MB

Singapore Singapori

Banka Depozita fillestare Koha Mesatare Vërejtje Tarifa e Shërbimit
HSBC Singapore Ltd
www.hsbc.com.sg
HSBC Singapore Ltd
30,000 SGD 5 - 7 ditë Vizitë personale, banor i SG OSE Kompania SG 499 dollarë
DBS Bank Limited
www.dbs.com.sg
DBS Bank Limited
USD / 100,000 SGD 2 - 4 ditë Vizitë personale 499 dollarë
OCBC Bank
www.ocbc.com
Banka OCBC
30,000 SGD 2 - 4 ditë Vizitë personale 499 dollarë
Standard Chartered Bank Limited
www.sc.com/sg
Standard Chartered Bank Limited
30,000 SGD 4 - 6 ditë Vizitë personale, banor i SG OSE Kompania SG 499 dollarë
Maybank
http://info.maybank2u.com.sg
Maybank
1000 USD / SGD Rishikimi paraprak: 3-4 ditë pune Vizitë personale 499 dollarë
United Overseas Bank Limited Co.
www.uobgroup.com
Bashkimi i Jashtëm i Bankës së Jashtme Co
USD / 25,000 SGD Rishikimi paraprak: 3-4 ditë pune Vizitë personale 499 dollarë

Vanuatu Vanuatu

Banka Depozita fillestare Koha Mesatare Vërejtje Tarifa e Shërbimit
Pacific Private Bank
https://pacificprivatebank.com
Banka Private e Paqësorit
1500 dollarë 1 - 2 javë Zbatimi në distancë 699 dollarë

Switzerland Zvicra

Banka Depozita fillestare Koha Mesatare Vërejtje Tarifa e Shërbimit
CIM Banque
www.cimbanque.com
Banka CIM
USD / 10,000 CHF 1 - 2 javë Zbatimi në distancë 699 dollarë

Belize Belize

Banka Depozita fillestare Koha Mesatare Vërejtje Tarifa e Shërbimit
Belize Bank International
www.belizebankinternational.com
Belize Bank International
1000 dollarë 1 - 2 javë Zbatimi në distancë 699 dollarë
Caye International Bank
www.cayebank.bz
Banka Ndërkombëtare Caye
1000 dollarë 1 - 2 javë Zbatimi në distancë 699 dollarë

Puerto Rico Porto Riko

Banka Depozita fillestare Koha Mesatare Vërejtje Tarifa e Shërbimit
Euro Pacific Bank
www.europacbank.com
Banka Euro Pacific
500 dollarë 4 - 7 ditë Zbatimi në distancë 699 dollarë

Saint Kitts and Nevis Saint Kitts dhe Nevis

Banka Depozita fillestare Koha Mesatare Vërejtje Tarifa e Shërbimit
Bank of Nevis International
http://boniltd.com
Banka e Nevis International
10,000 USD 1 - 2 javë Zbatimi në distancë 699 dollarë

Saint Lucia Shën Lucia

Banka Depozita fillestare Koha Mesatare Vërejtje Tarifa e Shërbimit
Bank of Saint Lucia International
www.boslil.com
Banka e Saint Lucia International
5000 dollarë amerikanë 5 - 7 ditë Zbatimi në distancë 699 dollarë

Mauritius Mauritius

Banka Depozita fillestare Koha Mesatare Vërejtje Tarifa e Shërbimit
MauBank Ltd
www.maubank.mu/sq
MauBank Ltd
5,000 (GBP, USD, EUR, CHF, AUD ose ZAR: 5,000) 1 - 2 javë Zbatimi në distancë 1400 dollarë
Bank One
https://bankone.mu
Banka Një
5,000 USD 1 - 2 javë Zbatimi në distancë 1400 dollarë

3. Taksa - Tarifat e shërbimit të Kontabilitetit dhe Kontrollit

3.1 Mbajtja e librave

Shuma (Transaksionet) Tarifa
Nën 30 865 dollarë
30 deri në 59 936 dollarë
60 deri në 99 982 dollarë
100 deri në 119 1,027 dollarë amerikanë
120 deri 199 1,092 dollarë amerikanë
200 deri në 249 1,261 dollarë amerikanë
250 deri në 349 1,456 dollarë amerikanë
350 deri në 449 1,963 dollarë amerikanë
450 e lart Te konfirmohet

3.2. Regjistrimi i taksave

Tarifa e shërbimeve

Qarkullimi (GBP) Tarifa
Në gjumë 499 dollarë
Nën 30,000 1,386 dollarë amerikanë
30,000 deri 74,999 3,110 dollarë amerikanë
75,000 deri 99,999 3,432 dollarë amerikanë
100,000 deri në 149,999 4.979 dollarë amerikanë
150,000 deri në 249,999 6,695 dollarë amerikanë
250,000 deri në 300,000 US $ 8,925
Mbi 300,000 Te konfirmohet

Shënim: Tarifa e shërbimeve është gjithëpërfshirëse

Shtëpia e Kompanive në MB

 • Përfundimi i llogarive të shkurtuara / llogarive të papaketuara / llogarive të plota
 • Mbushja e llogarive

HMRC në Mbretërinë e Bashkuar

 • Përgatitni llogaritjen e taksave
 • Dorëzimi i kthimit të taksës së korporatës (CT600) në HMRC
 • Plotësimi dhe dorëzimi i deklaratës së tatimit të partneritetit

4. Tarifa e shërbimit të të nominuarit

Shërbimet Tarifa e shërbimit Përshkrim
Aksioner i nominuar 699 dollarë
Drejtor i nominuar 699 dollarë
Dokumentet e autorizimit (POA) 499 dollarë Nënshkrimi i drejtorit të kandidatit vetëm
Prokura me vërtetim nga noteri publik 499 dollarë Certifikimi nga noteri i dokumenteve të hollësishme të POA
Deklarata e besimit (DOT) me vërtetim nga noteri publik 599 dollarë Certifikimi nga noteri i dokumenteve të hollësishme të DOT
Prokura (POA) me dokumente apostile 599 dollarë Certifikimi i dokumenteve nga Regjistri i Përgjithshëm / Gjykata

Shënime:

5. Tarifa e shërbimit të shërbimit

5.1 Zyra Virtuale e MB

Periudha Tarifa (US $ / muaj)
3 muaj 159 dollarë
6 muaj 149 dollarë
12 muaj 136 dollarë

Shërbimi mbajtës: 2 * Çmimi i njësisë (Nëse bëni pagesa të plota për periudhën e kontratës, nuk keni nevojë të paguani mbajtësin e shërbimit. Nëse paguani çdo muaj, duhet të paguani mbajtësin e shërbimit dhe tarifa e mbajtësit të shërbimit do t'ju kthehet klientëve pas përfundimit të kontratës brenda 5 ditëve të punës).

5.2. Plan i dedikuar i Zyrës

Periudha Tarifa (US $ / muaj / vend)
3 muaj 399 dollarë
6 muaj 369 dollarë
12 muaj 329 dollarë

Shërbimi mbajtës: 2 * Çmimi i njësisë (Nëse bëni pagesa të plota për periudhën e kontratës, nuk keni nevojë të paguani mbajtësin e shërbimit. Nëse paguani çdo muaj, duhet të paguani mbajtësin e shërbimit dhe tarifa e mbajtësit të shërbimit do t'ju kthehet klientëve pas përfundimit të kontratës brenda 5 ditëve të punës.)

5.3 Plani i Bashkëpunimit

Lloji Tarifa
Dita - kalojë 29 dollarë amerikanë / ditë / ditë
Vizitor 135 dollarë amerikanë / në ditë / 5 ditë
I zakonshëm 499 $ / muaj / muaj

5.4. Dhoma e mbledhjes

Koha Tarifa
1 orë 79 dollarë
Gjysmë ditë 159 dollarë

6. Tarifat e IP dhe Markës tregtare MB

Tarifa e shërbimeve Tarifë qeveritare Afati kohor
299 dollarë 217 dollarë 4 muaj

7. Tarifa e Llogarisë Tregtare

Tarifa e shërbimeve tona për Aplikimin Online të Llogarisë Tregtare është 99 dollarë amerikanë

8. Tarifa e rinovimit të ndërmarrjes

Lloji i Inkorporimit Mbretëria e Bashkuar Tarifat Data e Afatit
Kufizuar privat 999 dollarë amerikanë
 • Tarifa e shërbimit: 434 dollarë amerikanë
 • Tarifa qeveritare: 565 dollarë amerikanë
Data e përvjetorit
Kufizuar Publik 999 dollarë amerikanë
 • Tarifa e shërbimit: 434 dollarë amerikanë
 • Tarifa qeveritare: 565 dollarë amerikanë
Data e përvjetorit
LLP 999 dollarë amerikanë
 • Tarifa e shërbimit: 434 dollarë amerikanë
 • Tarifa qeveritare: 565 dollarë amerikanë
Data e përvjetorit
Krijuar kompani në Mbretërinë e Bashkuar

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US