Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Shkarkoni formularët për Mbretëria e Bashkuar themelimi i kompanisë

1. Formulari i formimit të aplikimit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Aplikimi për shoqëri të kufizuar
PDF | 1.91 MB | Koha e azhurnuar: 14 Mar, 2020, 10:45 (UTC+08:00)

Formulari i aplikimit për përpunimin e Kompanisë së Kufizuar

Aplikimi për shoqëri të kufizuar Shkarko
Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC
PDF | 1.80 MB | Koha e azhurnuar: 03 Jan, 2020, 12:24 (UTC+08:00)

Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC

Formulari i formimit të aplikimit LLP LLC Shkarko

2. Formulari i planit të biznesit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i planit të biznesit
PDF | 1,015.78 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 11:16 (UTC+08:00)

Forma e Planit të Biznesit për Inkorporimin e Kompanisë

Formulari i planit të biznesit Shkarko

3. Formulari i azhurnimit të informacionit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i azhurnimit të informacionit
PDF | 5.52 MB | Koha e azhurnuar: 06 Jan, 2020, 11:48 (UTC+08:00)

Formulari i azhurnimit të informacionit për plotësimin e kërkesave ligjore të Regjistrit

Formulari i azhurnimit të informacionit Shkarko

4. Karta e vlerësimit

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Mbretëria e Bashkuar LTD Karta e tarifave
PDF | 908.49 kB | Koha e azhurnuar: 16 Jan, 2020, 14:45 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për Mbretërinë e Bashkuar Private Limited nga shoqëria aksionare

Mbretëria e Bashkuar LTD Karta e tarifave Shkarko
Karta e tarifës LLP e Mbretërisë së Bashkuar
PDF | 835.57 kB | Koha e azhurnuar: 04 Jan, 2020, 12:47 (UTC+08:00)

Karakteristikat themelore dhe çmimi standard për shoqërinë me përgjegjësi të kufizuar të Mbretërisë së Bashkuar

Karta e tarifës LLP e Mbretërisë së Bashkuar Shkarko

5. Shembull i dokumenteve

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Certifikata e Incorporation Mbretëria e Bashkuar LTD Shembull
PDF | 2.27 MB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 10:57 (UTC+08:00)
Certifikata e Incorporation Mbretëria e Bashkuar LTD Shembull Shkarko
N01 Mbretëria e Bashkuar LTD Shembull
PDF | 2.18 MB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 10:58 (UTC+08:00)
N01 Mbretëria e Bashkuar LTD Shembull Shkarko
Certifikata e Inkorporimit Shembull LLP i Mbretërisë së Bashkuar
PDF | 2.30 MB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 10:59 (UTC+08:00)
Certifikata e Inkorporimit Shembull LLP i Mbretërisë së Bashkuar Shkarko
LLIN01 Shembull LLP i Mbretërisë së Bashkuar
PDF | 4.87 MB | Koha e azhurnuar: 22 Nov, 2018, 11:00 (UTC+08:00)
LLIN01 Shembull LLP i Mbretërisë së Bashkuar Shkarko

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US