Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Hapni llogari bankare në det të hapur në MB | Nga 499 dollarë amerikanë

Mbretëria e Bashkuar hap tarifat e shërbimit të llogarisë bankare

Nga

499 dollarë Service Fees
  • Ju ndihmojnë të hapni një llogari bankare biznesi në bankat prestigjioze në botë
  • Hapni në distancë një llogari bankare nën drejtuesit tanë të bankës me përvojë
  • Procedurë e thjeshtuar dhe e drejtpërdrejtë e hapjes së llogarisë bankare
  • Kursimi i tarifës së udhëtimit dhe zvogëlimi i rreziqeve të kufizimeve të papritura
  • Depozitë fillestare e arsyeshme. Nuk ngarkohet asnjë tarifë për rishikimin e aplikimit

Kompania MB me Llogari Bankare

Ekzistojnë lloje të ndryshme të ndërmarrjeve në Mbretërinë e Bashkuar dhe jo të gjitha operojnë në të njëjtën mënyrë. Struktura që ju zgjidhni mund të varet nga situata juaj personale dhe qëllimet e ardhshme të biznesit. Pavarësisht nga kërkesat e rrepta që bankat në Mbretërinë e Bashkuar u imponojnë jorezidentëve në MB, përfshirja juaj në Mbretërinë e Bashkuar mund t'ju mundësojë plotësisht të hapni një llogari biznesi në Bankat e BE-së. Të gjitha bankat e BE-së janë të kënaqur të ofrojnë shërbimet e tyre për kompanitë në Mbretërinë e Bashkuar pronarët e të cilave janë edhe jo-rezidentë në Mbretërinë e Bashkuar. Llogaria juaj bankare e BE do të hapet nën emrin e kompanisë suaj të MB dhe do të ketë një numër standard të llogarisë bankare në formatin evropian (IBAN). Për më tepër, sistemi i bankave të BE-së është i përkushtuar të ofrojë një gamë të gjerë të shërbimeve bankare të tilla si banking online me lehtësi transferimi ndërkombëtar, llogari me shumë monedha, mbështetje telefonike 24 orë dhe Kartë Debiti. Dhe veçanërisht, bankat e BE-së janë fleksibile për t'ju lejuar të hapni një llogari bankare në distancë.

Llogaria bankare e biznesit të hapur

Kërkesat e llogarisë bankare në Mbretërinë e Bashkuar

Krijuar kompani në Mbretërinë e Bashkuar

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US