Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Udhëtoni, punoni dhe argëtohuni në një! Krijoni kompaninë tuaj në det të hapur në Hong Kong / Singapor këtë verë

Koha e azhurnuar: 23 Aug, 2019, 11:40 (UTC+08:00)

Të nderuar klientë të vlerësuar,

Këtë verë, One IBC ofron paketa për ju që të vizitoni Hong Kong / Singapor dhe të përjetoni kulturën ndërsa zgjeroni rrjetin tuaj

Travel, work and have fun in one! Set up your offshore company in Hong Kong/Singapore this summer

Hong Kong

 • Opsioni 1: Formimi i Kompanisë + Hapja e Llogarisë Bankare = 1 muaj zyrë me shërbim falas
 • Opsioni 2: Formimi i Kompanisë + Hapja e Llogarisë Bankare + Zyrat e Shërbimit (6 muaj) = 3 muaj zyrë e shërbimit falas
 • Opsioni 3: Formimi i Kompanisë + Hapja e Llogarisë Bankare + Zyrat e Shërbimit (12 muaj) = Hotel (2 netë) + 1 shuplakë darke (në hotel)
Promovimi Formimi i ndërmarrjes Hapja e Llogarisë Bankare Zyra e Shërbimit
(6 muaj)
Zyra e Shërbimit
(12 muaj)
Paketa e dhuratave
opsioni 1 1 muaj zyrë shërbimi falas
Opsioni 2 3 muaj zyrë shërbimi falas
Opsioni 3 Hotel (3 ditë 2 netë) + 1 darkë shuplakë (në hotel)

Singapori

 • Opsioni 1: Formimi i Kompanisë + Hapja e Llogarisë Bankare = 1 muaj zyrë me shërbim falas.
 • Opsioni 2: Formimi i Kompanisë + Hapja e Llogarisë Bankare + Zyrat e Shërbuara (6 muaj) = 3 muaj zyrë falas me shërbim falas.
 • Opsioni 3: Formimi i Kompanisë + Hapja e Llogarisë Bankare + Zyrat e Shërbuara (12 muaj) = Bileta aeroplani.
Promovimi Formimi i ndërmarrjes Hapja e Llogarisë Bankare Zyra e Shërbimit
(6 muaj)
Zyra e Shërbimit
(12 muaj)
Paketa e dhuratave
opsioni 1 1 muaj zyrë shërbimi falas
Opsioni 2 3 muaj zyrë shërbimi falas
Opsioni 3 Aeroplan biletë falas

Shënime:

 • Ulja e mësipërme është vetëm për tarifat e shërbimit.
 • Nuk mund të kombinohen me promovime të tjera.
 • Të gjitha paketat skadojnë më 15 korrik 2019.
 • Hotel në Hong Kong: Hyatt Regency Hotel (hotel 5 *)
 • Biletat e avionit të ofruara janë të klasit ekonomik nga kompani të ndryshme (Singapore Airline, Cathay Pacific, China Eastern, etj.)
 • Hotel (3 ditë 2 netë) + 1 darkë shuplakë (në hotel) ose biletë avioni falas aplikohet për një person në paketën e dhuratave që zgjidhni nga promovimi ynë në Hong Kong ose Singapor.

Sa më shumë shërbime që përdorni, aq më shumë përfitime ju jep One IBC .

Sinqerisht,
Offshore Company Corp

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US