Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Formimi i ndërmarrjes në Hong Kong është i lirë, por tani është më i lirë. Nxitje e madhe. Konfiguro sot!

Koha e azhurnuar: 30 Mar, 2019, 11:14 (UTC+08:00)

Të nderuar blerës dhe partnerë të vlerësuar,

Ne jemi të kënaqur të sjellim një lajm të mirë që tarifa e qeverisë për formimin e ndërmarrjes në Hong Kong zvogëlohet në 277 dollarë amerikanë nga 561 dollarë amerikanë dhe preket më 01 prill 2019 . Cheapshtë e lirë dhe tani është më e lirë!

Company Formation in Hong Kong is Cheap But Now It’s Cheaper. Big Incentive. Set up Today!

Tarifa totale për paketën e krijimit të një kompanie në Hong Kong është vetëm 1,076 dollarë amerikanë (përfshirë tarifat e shërbimit dhe tarifat e qeverisë). Kështu, ju mund të kurseni më shumë shpenzime për përfshirjen.

Kjo me të vërtetë një ofertë e shkëlqyeshme për të gjithë investitorët, biznesmenët duan të hapin një biznes në Hong Kong - një nga qendrat e biznesit, qendra financiare në Azinë Paqësor dhe në botë.

Përfitimet kur krijoni një kompani në Hong Kong:

  • Portë drejt tregut në rritje të Kinës
  • Ndodhet strategjikisht në zemër të Azisë
  • Gëzon 0% taksim mbi fitimet e huaja
  • Shitjet dhe fitimet kapitale nuk tatohen
  • Monedhë lirisht e konvertueshme
  • Infrastruktura e biznesit të klasit botëror
  • Pa TVSH, taksë pasurie dhe asnjë taksë mbi dividendët

Ne jemi krenar që jemi Ofruesi juaj Kryesor i Shërbimeve të Korporatave, ekspertët tanë do t'ju ndihmojnë të krijoni kompaninë Hong Kong vetëm 30 minuta me një proces të thjeshtë dhe të përkushtuar.

Ne gjithashtu ofrojmë shërbime të plota për kompaninë tuaj në Hong Kong siç janë hapja e llogarisë bankare, zyra e shërbimit për të menaxhuar kompaninë tuaj duke përfshirë planifikimin e taksave, regjistrimin e IP dhe markën tregtare, licencën e biznesit. Nëse keni ndonjë pyetje ose gjeni më shumë detaje informacione rreth formimit të ndërmarrjes në Hong Kong, mos ngurroni të kontaktoni ekspertët tanë për t'ju mbështetur në çdo kohë dhe shpejt.

Sinqerisht,

Offshore Company Corp

Lexo më shumë

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US