Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Të ardhurat e qeverive të Emirateve të Bashkuara Arabe tejkalojnë 10 miliardë dollarë në gjysmën e parë të vitit 2018

Koha e azhurnuar: 07 Jan, 2019, 20:47 (UTC+08:00)

Ministritë Federale të Emirateve të Bashkuara Arabe paraqesin të ardhurat totale në gjashtëmujorin e parë që përfaqësojnë mbi 75% të shumës totale të buxhetuar për vitin 2018

Një raport i përgjithshëm financiar i performancës i nisur përmes Ministrisë së Financave të Emirateve të Bashkuara Arabe zbuloi se shitjet e qeverisë në gjashtëmujorin e parë përbëjnë shtatëdhjetë e pesë përqind të nëntë të të gjithë diapazonit aktual të çmimeve për vitin e kaluar.

Të ardhurat e qeverive të Emirateve të Bashkuara Arabe tejkalojnë $ 10 miliardë në gjysmën e parë të 2018

Ministritë Federale të Emirateve të Bashkuara Arabe kanë sugjeruar shitje të përgjithshme prej 39 miliardë AED (10.6 miliardë dollarë) gjatë gjysmës së parë të vitit 2018, shumë më parë për gamën e çmimeve, në përputhje me shifrat legjitime.

Një rekord i performancës ekonomike i lëshuar nga Ministria e Financave e Emirateve të Bashkuara Arabe zbuloi se shitjet e vitit 2018 në H1 përfaqësojnë 75.9 përqind të buxhetit të përgjithshëm real prej 511.388 miliardë AED.

Shpenzimet arritën në 33.2 miliardë AED brenda gjashtë muajve të parë të vitit, me ministritë që regjistruan gjashtëdhjetë e katër.6 përqind të zbatimit, duke përmbushur një tepricë të diapazonit të çmimeve prej 5 AED. Tetë miliardë, sugjeroi kompania e lajmeve të vendit WAM.

Bumi i shitjeve arriti 4.2 përqind gjatë gjithë gjysmës së parë relativisht me gjysmën e parë të vitit 2017, edhe kur tarifat u rritën me 8.2 përqind në një moment të gjatësisë së barabartë të monitoruar, prezantoi ai.

Në përputhje me skedarin, shitjet e MF-së në një moment të H1 ishin në AED27.gjashtëdhjetë e shtatë miliardë, duke përbërë shtatëdhjetë e një përqind të shitjeve totale të ministrive federale.

Shitjet e Ministrisë së Pasurive Njerëzore dhe Emiratizimit arritën në 5 miliardë AED, edhe pse Ministria e Shëndetësisë dhe Parandalimit arriti 477 milion AED, me të ardhurat e mbyllura të ndara midis ministrive të ndryshme.

Kostot për shërbimet publike, së bashku me shpërblimet, avantazhet shoqërore dhe shpenzimet e tjera, arritën në 8,74 miliardë AED, që përbëjnë 28,6 përqind të të gjithë shpenzimeve të ministrive federale në një fazë në gjashtë muajt e parë të vitit.

Shpenzimet brenda zonës së shkollimit arritën 4,1 miliardë AED; A22. katër miliardë AED për zonën e fitnesit dhe 2,2 miliardë AED për Ministrinë e zhvillimit të rrjetit, prezantoi WAM.

Lexo më shumë

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US