Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Shërbime të rekomanduara për përfshirjen e ndërmarrjes në Samoa

Llogari bankare

Llogari bankare
 • Samoa është një qeveri miqësore ndaj biznesit që kërkon të nxisë motorët e rritjes ekonomike.
 • Të gjitha bankat që veprojnë në Samoa janë të detyruara të regjistrohen në Bankën Qendrore të Samoas dhe më pas të paraqesin një raport financiar tremujor.
 • Kompania jonë nuk ofron ndihmë për hapjen e llogarive bankare në Samoa për momentin. Ne punojmë shumë për t'ju ofruar mundësi alternative.
 • Përveç kësaj, kompanitë e Samoas kanë avantazh duke aplikuar Bankat në banka të tjera të tilla si MauBank dhe BankOne (në Mauritius), Private Pacific Bank (në Vanuatu), Heritage Bank dhe Caye Bank (në Belize) ...

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve
 • Objektivi kryesor i të pasurit të një drejtori të emëruar dhe një aksioneri të nominuar është të parandalojë që publiku i gjerë të dijë se ekziston një marrëdhënie e drejtpërdrejtë midis pronarit përfitues dhe kompanisë së tij në det të hapur.
 • Të gjitha funksionet praktike të menaxhimit të rregullt të ndërmarrjes kryhen në mënyrë rutinore nga vetë pronari i kompanisë, duke vepruar si një "përfaqësues" i IBC mbi bazën e një prokure.

Zyra e Shërbimit

Zyra e Shërbimit

Në vend se të rezervoni hapësirën për zyre, të punësoni një recepsionist, të blini pajisje zyre, mobilje dhe sisteme telefoni dhe faksi.
Ju do të fitoni kohë, fleksibilitet, kursim të kostos dhe një imazh profesional me Shërbimet tona të Zyrës në Samoa.

 • Adresa prestigjioze e qendrës së qytetit
 • Shërbim profesional i trajtimit të thirrjeve
 • Shërbim efektiv i përcjelljes së postës
 • Ndihmë administrative me përvojë

Llogaria tregtare online

Llogaria tregtare online
 • Përpunuesit e kartave ndërkombëtare (VISA, MASTER, AMEX, JCB, etj ...) me shumë monedha (AUD, SGD, USD, EURO, etj ...) të disponueshme.
 • Metodat e shumë Pagesave (Gateway Online, pagesa MOTO, etj,)
 • Çmimi konkurrues
 • Personalizoni faqen tuaj të check out
 • Menaxhimi i rrezikut në kohë reale
 • Zgjedhje e larmishme e Ofruesit të Llogarisë Tregtare

IP dhe markë tregtare

IP dhe markë tregtare
 • Markat e regjistruara tregtare në Samoa kanë një vlefshmëri prej dhjetë (10) vjetësh nga data e aplikimit dhe mund të rinovohen në mënyrë të pacaktuar për periudha të tjera prej dhjetë (10) vjetësh. Rinovimi i markës tregtare mund të kërkohet që dymbëdhjetë (12) muaj para datës së skadimit. Mund të kërkohet gjithashtu gjatë periudhës së hirit prej dymbëdhjetë (12) muaj pas skadimit, me pagimin e një tarife të rinovimit të vonuar.

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US