Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Fusha e shërbimit të Formimit të Kompanisë në det të hapur në Samoa

1. Fusha e shërbimit të Formimit të Kompanisë

1.1. Kompania Ndërkombëtare (IC)

1.1.1. Tarifa e Shërbimit të Formimit të Kompanisë

Shërbimet dhe Dokumentet e Ofruara Statusi
Përgatitja e dokumenteve; Yes
Certifikata e Inkorporimit (foto demo); Yes
Memorandumi dhe Artikujt e Shoqatës (M&A) (demonstrim); Yes
Memorandumi origjinal i nënshkruar i agjentit të regjistruar që emëron Drejtorin (et) e Parë; Yes
Çertifikatat e Ndarjes; Yes
Regjistri i Drejtorëve (demo foto); Yes
Regjistri i anëtarëve (foto demo); Yes
Vula e zakonshme (opsionale) Yes
Copë kompanie Yes

1.1.2. Tarifa e Qeverisë

Certifikata e inkorporimit Statusi
Dorëzimi i të gjitha dokumenteve në Qeveri dhe marrja parasysh e çdo sqarimi mbi strukturën dhe aplikimet e kërkuara. Yes
Dorëzimi i aplikimit tek Regjistruesi i Kompanive Yes
Krijoni kompani në Samoa

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US