Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Samoa IP & Marka Tregtare | Nga 499 dollarë amerikanë

Tarifat e Samoas IP dhe markës tregtare

Nga

499 dollarë Service Fees
  • Aplikimet mund të paraqiten direkt në Ministrinë e Industrisë së Tregtisë dhe Punës.
  • Merrni rreth 10 deri në 12 muaj që marka tregtare të regjistrohet.
  • Ekzistojnë dy lloje të aplikimeve për patentë në Samoa
  • Samoa tani është anëtari i 103 i Sistemit Madrid.
  • Mbrohet për një periudhë 10 vjeçare dhe mund të rinovohet.

Akti i ri i pronës intelektuale i Samoas hyri në fuqi në 1 tetor 2012.

Regjistrimi dhe Mbrojtja e Patentave

Ekzistojnë dy lloje të aplikimeve për patentë në Samoa, ato që janë aplikacione standarde për patentë Samoan (pavarësisht nëse pretendojnë përparësi 'jozyrtare' të Konventës së Parisit) dhe patentat e inovacionit (niveli më i ulët i inventivitetit - i ngjashëm me një patentë Australiane të inovacionit).

Regjistrimi dhe Mbrojtja e Markave Tregtare

Aplikimet për markat tregtare samoane mund të paraqiten direkt në Ministrinë e Industrisë së Tregtisë dhe Punës. Më 4 Dhjetor 2018, Qeveria e Samoas depozitoi instrumentin e saj të aderimit në Protokollin e Madridit, duke e bërë Samoa anëtarin e 103-të të Sistemit të Madridit (Organizata Botërore e Pronës Intelektuale - WIPO), i cili tani mbulon 119 vende. Protokolli do të hyjë në fuqi për Samoa në 4 Mars 2019.

Rinovimet

Sapo të regjistrohet një markë tregtare, ajo mbrohet për një periudhë 10 vjeçare. Të gjitha markat e regjistruara tregtare do të rinovohen brenda 12 muajve para datës së skadimit.

Oraret e tarifave

Tarifa qeveritare 263 US $ (e përbërë nga 225 UD $ tarifë aplikimi dhe 38 UD $ tarifë reklamimi) është vetëm për një klasë. 1 klasë shtesë do të jetë 150 US $

Mbështetja e Offshore Company Corp regjistrimit: 499 US $

Zbatimi Kohëzgjatja e përafërt e procesit për raste të drejtpërdrejta: 10 deri në 12 muaj.

Krijoni kompani në Samoa

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US