Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Menaxhoni në mënyrë më efektive Kompaninë tuaj Samoa me Zyrën e Shërbimeve në Samoa

Tarifat e Zyrës së Shërbimit të Samoas

Nga

136 dollarë Service Fees
  • Kosto konkurruese
  • Asnjë kosto e fshehur
  • Mbështetni rritjen e biznesit tuaj
  • Fokusi i shërbimit ndaj klientit
  • Shërbime profesionale të menaxhimit të postave

Në vend që të kushtosh një zyrë fizike dhe të punësosh një recepsionist, të blesh të gjitha pajisjet dhe mobiljet e zyrës. Ju mund të fitoni kursim të kostos dhe një imazh profesional me Shërbimet tona të Zyrës në Samoa.

Zyra e Shërbimeve në Samoa ka disa përfitime të rëndësishme si më poshtë:

Çdo postë ose korrier do të merret në emër të Kompanisë suaj Samoa dhe ju do të njoftoheni automatikisht për postën. Pastaj, do të na konfirmoni me opsionet e mëposhtme;

  1. Bëni që posta të hapet dhe përmbajtja e saj të skanohet me e-mail për ju
  2. Bëni që posta të dërgohet në çdo adresë ndërkombëtare për kërkesën tuaj

Përveç kësaj, Kompania juaj Samoa do të pajiset me një numër telefoni të dedikuar. Dhe thirrjet do të merren nga sekretarët tanë profesionistë në emër të Kompanisë suaj Samoa, dhe pastaj mesazhi do t'ju përcillet përmes postës elektronike.

Dhe Kompania juaj Samoa do të kishte gjithashtu një linjë të përbashkët faksi për t'u përdorur. Çdo faks do t'ju transmetohet automatikisht.

Me disa hapa, ju lehtë mund të merrni një Zyrë të Shërbimeve në Samoa. Le të fillojmë tani!

Orari i tarifave:

Kontrata e shërbimit të shërbimit Tarifa (USD / muaj)
3 muaj 159
6 muaj 149
12 muaj 136
Krijoni kompani në Samoa

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US