Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Shërbime të licencës së lojrave I në Maltë

I-lojrave Malta

Si juridiksioni i parë në BE që prezantoi lojëra të rregulluara në distancë, me një mesatare prej njëqind aplikimesh të reja në vit dhe duke qenë juridiksioni më i madh i BE-së për lojëra elektronike, suksesi i Maltës në arenën e lojrave i-padiskutueshëm.

Strategjia e Maltës në i-lojra ka qenë e guximshme dhe unike. Ligjvënësi vendosi të përqendrohet në rregullimin dhe transparencën, duke siguruar një qasje të rreptë për licencimin dhe monitorimin e operacioneve të lojrave. Kjo ka rezultuar në një mbrojtje optimale për lojtarët nga njëra anë, për të ofruar një zgjidhje rregullatore për operatorët nga ana tjetër, duke arritur kështu një ekuilibër midis dy nevojave të kundërta: furnizuesit dhe klientit.

Përparësia kryesore e Maltës është fakti se ajo është një juridiksion në tokë. Operatorët maltezë nuk përballen me vështirësitë me të cilat përballen operatorët në det të hapur me kontrollet e shkëmbimit, hyrjen në tregjet e kapitalit dhe qasjen në portofolet elektronikë dhe portat e pagesave në të gjithë botën. Në rastin e të licencuarve të i-lojrave në Maltë, lojtarët gjejnë rehati kur dinë se kanë të bëjnë me një juridiksion në tokë legjislacioni i të cilit është në përputhje me legjislacionin në fuqi të BE-së dhe marrëveshjet ndërkombëtare.

Malta ka mbetur gjithmonë në ballë të përparimeve në teknologjitë që prekin sektorin e lojrave. Në vitin 2017, Autoriteti i Lojërave i Maltës (MGA) së bashku me palët e interesuara të industrisë së lojrave filluan një mision për ta bërë legjislacionin e lojrave të mbrojtur nga e ardhmja dhe duke siguruar kështu që ligjet e lojrave të mbahen me shpejtësi me teknologjitë në zhvillim dhe përçarës si virtual monedhat dhe teknologjitë e librit të shpërndarë.

Baza Ligjore

Të gjitha aktivitetet e lojërave të fatit në Maltë rregullohen nga Akti i Lojërave i Lojërave i Lojërave 2018, i cili i jep fuqi Autoritetit të Lojërave të Maltës për të lëshuar licenca për aktivitetet e lojërave të fatit në tokë dhe ato në distancë. Akti konsolidoi të gjithë ligjet dhe rregulloret e mëparshme dhe parashikoi një riparim në sistemin e licencimit duke ulur klasifikimin e ndryshëm të licencave në dy: Biznesi tek Konsumatori (B2C) dhe Biznesi në Biznes (B2B).

Llojet e licencës

B2C (Biznesi nga konsumatori)

Referuar gjithashtu si Licencë e Shërbimit të Lojërave të Fatit dhe përfshijnë ofrimin, sigurimin ose operimin e lojërave me të cilat lojtarët mund të marrin pjesë; ose pritja në ambiente të disponueshme për publikun, duke operuar ose duke bërë ndryshe të disponueshëm në çfarëdo mënyre përdorimin e pajisjeve të lojrave ose sistemeve të lojrave.

B2B (biznes nga biznesi)

Referuar gjithashtu si një licencë kritike lojrave dhe përfshin operatorët që presin dhe menaxhojnë operatorë të tjerë të lojrave, domethënë platforma.

Llojet e lojrave

Përfitimet e krijimit të një kompanie Igaming në Maltë

Kërkesat e licencës së I-Lojërave

Kostoja e licencës së lojrave në Maltë

Për licencat B2C paguhet si në vijim: një tarifë fikse vjetore prej 25,000 €; dhe një kontribut i pajtueshmërisë së ndryshueshme duke qenë një përqindje e shkallëzuar e të ardhurave nga lojërat si më poshtë:

B2C Tipi 1 B2C Tipi 2
3,000,000 € e parë - 1,25% 3,000,000 € e parë - 4%
4,500,000 € tjetër - 1% 4,500,000 € tjetër - 3%
5,000,000 € tjetër - 0,85% 5,000,000 € tjetër - 2%
7,500,000 € e ardhshme - 0,7% 7,500,000 € e ardhshme - 1%
10,000,000 € tjetër - 0,55% 10,000,000 € tjetër - 0,8%
10,000,000 € tjetër - 0,55% 10,000,000 € tjetër - 0,6%
pjesa e mbetur - 0.4% pjesa e mbetur - 0.4%
B2C Lloji 3 Lloji B2C 4 *
€ 2,000,000 - 4% e parë 2,000,000 € e parë - 0,5%
3,000,000 € tjetër - 3% 3.000.000 € e ardhshme - 0.75%
5,000,000 € tjetër - 2% 5,000,000 € tjetër - 1,00%
5,000,000 € tjetër - 1% 5,000,000 € tjetër - 1,25%
5,000,000 € tjetër - 0,8% 5,000,000 € tjetër - 1,5%
10,000,000 € tjetër - 0,6% 10,000,000 € e ardhshme - 1,75%
pjesa e mbetur - 0.4% pjesa e mbetur - 2%

Procedura & Afati kohor

Përgatitja e skenës, më pak se 4 javë

Përpilimi i dokumentacionit të kujdesit të duhur dhe përgatitja e dokumenteve të aplikimit për lojëra.

Faza 1
Application, From 6 To 10 Weeks

Zbatimi, nga 6 deri në 10 javë

 • Kompania në det të hapur dhe ju do të përgatitni disa dokumente si më poshtë
 • Kujdes i duhur për drejtorët e kompanisë së ardhshme të lojrave dhe aksionarët që kanë 5% ose më shumë interes
 • Përshtatshmëria e biznesit: përfshirë planin e biznesit, parashikimet financiare 3-vjeçare
 • Operative & Statutory: përfshirë formimin e Kompanisë, tekstin dhe përmbajtjen e Uebfaqes, Marrëdhëniet me ofruesit e shërbimeve, Dokumentacioni Teknik i Sistemit Tuaj të Lojërave dhe Procedurat e Kontrollit të Sistemit / Operacioneve.
 • Vlerësimi i dokumenteve të aplikimit nga Autoriteti i Lojërave të Maltës (MGA).
Faza 2
Systems Audit, Less Than 8 Weeks

Auditimi i Sistemeve, Më pak se 8 javë

 • Zbatimi dhe auditimi i sistemeve, të përfundojë brenda 8 javësh nga fillimi.
 • Vazhdim i punës nga MGA për të zbatuar infrastrukturën e propozuar para se të dilni drejtpërdrejt
Faza 3
Post-licensing Requirements & Golive Your Business

Kërkesat pas licencimit & Jepni biznesin tuaj

 • Shkoni drejtpërdrejt brenda 60 ditëve nga licenca.
 • Auditimi i pajtueshmërisë me vitin e parë të funksionimit

Offshore Company Corp për të marrë licencën tuaj të i-Gaming nga 29,000 US $ varen nga lloji i licencës. Na kontaktoni për më shumë detaje.

Krijuar kompani në Maltë

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US