Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Shërbime të rekomanduara për përfshirjen e ndërmarrjes në Malta

Llogari bankare

Llogari bankare
 • Malta është një juridiksion shumë i njohur me ligje në përputhje me legjislacionin e zbatueshëm të Bashkimit Evropian. Një sistem tatimor i rimbursueshëm për shpërndarjen e dividentit.
 • Sistemi bankar i Maltës ofron të gjitha shërbimet bankare që ju mund të prisni, të tilla si bankat në internet dhe telefon, kartat e kreditit dhe debitit dhe një larmi llogarish si kursimet, rrjedhat dhe depozitat.
 • Sistemi bankar ndjek kryesisht sistemin e Mbretërisë së Bashkuar, megjithëse bankat janë nën një rregullim më të rreptë dhe nuk kanë qenë aq të shpejtë për të dhënë hua pa hetuar më parë të dhënat financiare të individit ose kompanisë.
 • Kompania jonë nuk ofron ndihmë për hapjen e llogarive bankare në Maltë për momentin. Ne punojmë shumë për t'ju ofruar mundësi alternative.
 • Kompania Malta është në gjendje të aplikojë disa banka të tilla si: EPB, PPB, Maubank, Boslil.

Kontabiliteti dhe Auditimi

Kontabiliteti dhe Auditimi

Në ONE IBC, ne mbështesim biznesin tuaj nga kontabiliteti te mbushja e taksave me një çmim të arsyeshëm dhe pa ndonjë kosto të fshehur. Le të ju ndihmojmë të "Ndërtoni biznesin tuaj, rrisni pasurinë tuaj në mënyrën më efektive me kosto"

Shërbimet tona:

 1. Përgatitja dhe menaxhimi i plotësimit të taksave
 2. Shërbime të kontabilitetit dhe kontabilitetit

Pse na zgjodhet ne:

 1. Bashkëpunimi me autoritetet kompetente
 2. Institucionet për mbrojtjen e klientëve

Përfitimet:

 1. Ulja e detyrimit tatimor
 2. Planifikimi efektiv i taksave

Llogaria tregtare online

Llogaria tregtare online
 • Menaxhimi i rrezikut, Shmangia e rrezikut
 • Shërbime për transaksione me karta
 • Çmimi konkurrues
 • Menaxhimi i rrezikut në kohë reale
 • Zgjedhje e larmishme e Ofruesit të Llogarisë Tregtare
 • Përpunuesit e kartave ndërkombëtare (VISA, MASTER, AMEX, JCB, etj ...) me shumë monedha (AUD, SGD, USD, EURO, etj ...) të disponueshme.

Zyra e Shërbimit

Zyra e Shërbimit
 • Dëshironi të paraqisni kompaninë me një pamje më profesionale dhe të jeni në dispozicion në shumë vende në botë, planet tona të Zyrës së Shërbimeve mund t'ju ndihmojnë
 • Adresa prestigjioze e qendrës së qytetit
 • Hapësirë e mobiluar plotësisht për zyre
 • Shërbim efektiv i përcjelljes së postës
 • Një numër lokal i telefonit përcillet direkt në telefonin tuaj personal
 • Ne mund t'i mbështesim ato shërbime për kompaninë Malta me Zyrën tonë të Shërbimeve në Hong Kong, Singapor, MB.

Shërbimi i Mirëbesimit

Shërbimi i Mirëbesimit
 • Malta mburret me një regjim tërheqës të besimeve me norma efikase të taksimit si për nevojat personale ashtu edhe për ato të biznesit. Duke qenë një shtet anëtar i plotë i Bashkimit Evropian, Malta ofron një mjedis të rregulluar me legjislacion fleksibël dhe ofrues të besueshëm të shërbimeve.
 • Megjithëse Malta është tradicionalisht një juridiksion i së drejtës civile, ajo ka privilegjin e rrallë të jetë një që ka miratuar besime në legjislacionin e saj dhe lejon krijimin e besimeve të brendshme dhe njohjen e besimeve të ligjit të huaj. Besimet janë mjete shumë fleksibile dhe efikase për mbrojtjen dhe menaxhimin e aseteve por janë gjithashtu të adaptueshme në mënyrë të barabartë me tregtinë dhe tregtinë.

Licencimi i Biznesit

Licencimi i Biznesit
 • Gjatë dy dekadave të fundit, Malta është vendosur si një qendër inovative dhe e besueshme e shërbimeve financiare, duke pritur një larmi biznesesh dhe strukturash të shërbimeve financiare përfshirë AIF-të, UCITS, menaxherët e fondeve, administratorët e fondeve, agjentët e Forex, ofruesit e shërbimeve të pagesave, këshilltarët e investimeve dhe sigurimet drejtorët.
 • Numri i licencave në Maltë ka parë një rritje të konsiderueshme gjatë viteve të fundit. Ishulli është bërë destinacioni i zgjedhur për vendosjen e Ofruesve të Pagesave.

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US