Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Shërbime të rekomanduara për përfshirjen e ndërmarrjes në Gjibraltar

Llogari bankare

Llogari bankare
 • Duke qenë një anëtar i BE-së, Gjibraltari mund të ofrojë avantazhe të parajsës së taksave për kompanitë që janë regjistruar si jorezidentë.
  Gjibraltari është një nga juridiksionet më tërheqëse evropiane në det të hapur me stabilitetin e tij politik, infrastrukturën e fortë tregtare dhe profesionale.
 • Bankat janë një nga shtyllat kryesore të ekonomisë së Gjibraltarit, me pasuri që kapin shumën mbi 7.8 miliardë euro. Sistemi ligjor në Gjibraltar është i ngjashëm me atë në Mbretërinë e Bashkuar. Legjislacioni i tij bazohet në të drejtën e zakonshme angleze.
 • Klientët e bankave të Gjibraltarit gëzojnë: skemën e mbrojtjes së depozitave të BE-së për llogaritë e mbajtura në Gjibraltar. Disa banka gjithashtu mund të mbajnë disa depozita të klientëve në juridiksione të tjera për të gëzuar mbrojtje dhe diversifikim shtesë.
  • Kompania jonë nuk ofron ndihmë për hapjen e llogarive bankare në Gilbratar për momentin. Ne punojmë shumë për t'ju ofruar mundësi alternative.
 • Juridiksioni i Gjibraltarit është në gjendje të zbatojë disa banka të tilla si: EPB, PPB, Bislil, banka Mau.

Kontabiliteti dhe Auditimi

Kontabiliteti dhe Auditimi

ONE IBC ofron azhurnime rregullatore të qarta, të strukturuara dhe të përmbledhura për bordin tuaj, duke u mundësuar atyre të marrin vendime strategjike të informuara.
"Arrijuni njohurive globale nga vendasit"

Shërbimet tona:

 1. Kontabiliteti (kompani dhe të vetëpunësuar)
 2. Kthimet e taksave (taksat e kompanisë, IVA, IRPF)
 3. Llogaritë e menaxhimit

Pse na zgjodhet ne:

 1. Mbështetja e auditimeve globale
 2. Dukshmëria e ligjeve dhe metodologjive brenda vendit nga ekipi lokal.

Përfitimet:

 1. Minimizoni rrezikun
 2. Përmirësoni efikasitetin
 3. Fitoni njohuri më të mëdha në operacionet e përgjithshme të biznesit.

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve
 • Shumica e kompanive të Gjibraltarit janë formuar me aksionerë të emëruar lokalë që fshehin identitetin e pronarëve. Drejtorët e kandidatëve mund të përdoren gjithashtu në vende të tjera dhe mund të përdoren për të fshehur identitetin e personave që veprojnë në kompani megjithëse kjo nuk do të çojë në ndonjë taksim ligjor të përfitimit rregullator dhe mund ta bëjë bankën më komplekse.

IP dhe markë tregtare

IP dhe markë tregtare
 • Aplikimet nuk janë bërë në Gjibraltar, këto janë të regjistruara në Mbretërinë e Bashkuar nën Aktin e Markave Tregtare 1994 përmes Zyrës së Pronësisë Intelektuale në Mbretërinë e Bashkuar dhe janë zgjeruar përmes Shtëpisë së Ndërmarrjeve të Gjibraltarit për të pasur efekt në Gjibraltar.
 • Mbrojtja e markave tregtare zgjat dhjetë vjet, por kjo mund të rinovohet çdo dhjetë vjet, në varësi të tarifave të rinovimit. Pasi të keni regjistruar markën tregtare, ju mund të ndërmerrni veprime ligjore ndaj cilitdo konkurrent nëse ai ka ndonjë veprim për shkelje të patentës.

Llogaria tregtare online

Llogaria tregtare online
 • Vështrime Përdorimi nga të dhënat në kohë reale
 • Zgjatje e azhurnuar për të përmbushur trendin botëror.
 • Paneli me mjete analitike për Menaxhimin e Biznesit
 • Kapni vëllimin më të mirë të shitjes me terminalin virtual
 • Zgjedhje e larmishme e Ofruesit të Llogarisë Tregtare
 • Menaxhimi i rrezikut, Shmangia e rrezikut
 • Shërbime për transaksione me karta
 • Metodat alternative të pagesës / Zgjedhja e larmishme e Ofruesit të Llogarisë Tregtare

Zyra e Shërbimit

Zyra e Shërbimit
 • Planet tona të Zyrës së Shërbimit në Hong Kong, Singapor, MB janë ideale për ata që kanë nevojë për një prani profesionale që përfshin një adresë biznesi dhe shërbim postar.
 • Adresa prestigjioze e qendrës së qytetit
 • Hapësirë e mobiluar plotësisht për zyre
 • Shërbim efektiv i përcjelljes së postës
 • Një numër lokal i telefonit përcillet direkt në telefonin tuaj personal

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US