Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Regjistri i Ndërmarrjeve në Gjibraltar | Fusha e shërbimeve

1. Formimi i Kompanisë Gjibraltar

1.1. Private e kufizuar nga aksionet

1.1.1. Tarifa e Shërbimit të Formimit të Kompanisë

Shërbimet dhe Dokumentet e Ofruara Statusi
Përgatitja e dokumenteve Yes
Certifikata e inkorporimit Yes
Memorandumi dhe Artikujt e Shoqatës (M&A) Yes
Emërimi i Drejtorit të Parë Yes
Regjistri i Drejtorëve Yes
Regjistri i aksionarëve Yes
Ndani Certifikatat Yes
Shërbim Sekretarie 1-vjeçare Yes
Paketa e ndërmarrjes Courier në adresën e banimit të aksionerit Yes

Përgjegjësia : One IBC është një referim tek ofruesi ynë i licencuar i Gjibraltarit pasi ne ofrojmë vetëm shërbime këshillimi dhe mbështetje për klientët në lidhje me kërkesat e formimit të kompanisë në Gjibraltar, dhe jo ofruesi i shërbimit të formimit të kompanisë në Gjibraltar. Çdo informacion dhe çmim në lidhje me formimin e kompanisë së Gjibraltarit mund të ndryshojë bazuar në ofruesin e shërbimit të licencuar të formimit të kompanisë së Gjibraltarit dhe njoftimet e qeverisë së Gjibraltarit.

1.1.2. Tarifa e Qeverisë

Personi që dëshiron të përfshijë një kompani të re në Gjibraltar duhet të paguajë Offshore Company Corp tarifën e Qeverisë së Gjibraltarit.

Shërbimet dhe Dokumentet e Ofruara Statusi
Dorëzimi i aplikimit tek Regjistruesi i Kompanive Yes
Kërkohet pagesa për Tarifën e Qeverisë Yes
Zyra e Regjistruar Yes
Agjent i regjistruar lokal pranë Qeverisë dhe tarifa të lidhura Yes

2. Hapja e llogarisë bankare për kompaninë në Gjibraltar

Shërbimet dhe Dokumentet e Ofruara Statusi
Përmbledhje e përgjithshme e dokumenteve "Njihni klientin tuaj" për t'u siguruar që të gjitha dokumentet e ofruara përmbushin kërkesat e bankave. Yes
Kontrolloni fushën e biznesit, duke kuptuar nevojat e klientëve. Yes
Plotësoni formularët e aplikimit dhe udhëzoni klientët të zbatojnë dokumentet noteriale në përputhje me rrethanat. Yes
Puna me bankierë për aplikimet. Përgjigjuni pyetjeve të bankierëve në emër të klientëve. Yes
Dorëzoni dokumentet mbështetëse të biznesit të zgjedhura. Yes
Formulari i bankës lëshohet. Yes
Programoni konferencën me video si politikë e bankave. Yes
Dorëzoni në bankë kopjet e nevojshme dhe dokumentet e noterizuara. Yes
Llogaria bankare hapet nën diskrecionin e vetëm të bankave. Yes
Kartat bankare, letra e informacionit të llogarisë postuar direkt te klientët. Yes
Shlyerja fillestare e depozitave. Yes

2. Zyra jonë e shërbimit për kompaninë tuaj në Gjibraltar

Ekzistojnë 4 lloje të planeve të zyrave për zgjedhjen tuaj si më poshtë:

Shërbimet dhe Dokumentet e Ofruara Statusi
1. Zyra Virtuale
Shërbimi i Postimit të Dokumenteve Yes
Telefononi Shërbimin Yes
2. Plani i Dedikuar i Zyrës
Mbështetja e ekipit në vend për detyrat e administratorit Yes
Wi-Fi me shpejtësi të lartë Yes
3. Plani i Bashkëpunimit
Wi-Fi me shpejtësi të lartë Yes
Kafe dhe çaj falas të pakufizuar Yes
Rrjeti i përkushtuar dhe mbështetës i kolegëve-2-kolegëve Yes
4. Salla e takimeve
Dhoma takimesh profesionale Yes
Mbështetja e ekipit në vend për detyrat e administratorit Yes
Wi-Fi me shpejtësi të lartë Yes

4. Oferta e shërbimeve të kontabilitetit dhe taksave

Shërbimet dhe Dokumentet e Ofruara Statusi
Mbajtja e librave Yes
Përgatitja e Pasqyrave Financiare (SNRF) Yes
Përgatitja dhe regjistrimi i pasqyrave financiare statutore Yes
Përgatitja e llogarive të menaxhmentit Yes
Përgatitja e llogarive të Mirëbesimit Yes
Përgatitja e dosjeve të auditimit dhe ndërlidhja me auditorët Yes
Plotësimi dhe regjistrimi i deklaratave tatimore Yes
Përfundimi dhe regjistrimi i Kthimit të Dividentit. Yes
Mbështetni numrin e TVSH-së së regjistrimit Yes

5. Shërbimi ynë për kompaninë e rinovimit në Gjibraltar

Shërbimet dhe Dokumentet e Ofruara Statusi
Kujtoni postat elektronike / letrat për datën vjetore të mbarimit. Yes
Informoni çdo lajm / kërkesë ligjore të kërkuar nga Qeveria. Yes
Sigurimi i Sekretarëve të Kompanisë, Adresa e Regjistruar. Yes
Përgatitja dhe regjistrimi i kthimeve vjetore. Yes
Përgatitja dhe regjistrimi i aplikacioneve për licencë (nëse ka). Yes
Përgatitja, regjistrimi dhe pagesa e tarifave qeveritare. Yes
Varet nga juridiksioni, do të kërkohet llogari dhe auditim (Hong Kong, Singapor ose MB, etj). Yes
Dokumentet e azhurnuara si Licenca e Biznesit, Kthimi Vjetor, Fatura e Konfirmimit, etj do të sigurohen pasi të keni përfunduar procesin e Rinovimit. Yes
Krijoni kompani në Gjibraltar

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US