Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Hapni Llogari Bankare në det të hapur në Gjibraltar | Vetëm nga 499 dollarë amerikanë

Gjibraltar Tarifat e shërbimit të llogarisë bankare të hapura

Nga

499 dollarë Service Fees

    Mjeti më i efektshëm në det të hapur në të gjithë kontinentin Evropian

  • Lehtësitë bankare janë konfidenciale si politika e bankave
  • Një llogari bankare mund të procedohet në distancë.
  • Shërbim i përballueshëm i ndihmës bankare me ndihmën tonë të tërë
  • Ne mund t'ju mbështesim për të hapur llogari biznesi për çdo lloj formimi të Gjibraltarit.
  • Nuk ka ndonjë kërkesë minimale për kapital

Përmbledhje - Gjibraltar:

Ne kemi marrë nga shumë klientë tanë një pyetje se pse ata duhet të përfshijnë një kompani Gjibraltar, në vend që të zgjedhin juridiksionet e tjera dhe cilat janë avantazhet më të Gjibraltarit? Në praktikë, në ditët e sotme, ka gjithnjë e më shumë territore që tërheqin qëllimisht jo-rezidentë nga e gjithë bota për përfitimet e tyre nga regjimet tatimore, konfidencialiteti dhe privatësia. Për fat të mirë, nuk është mjaft e vështirë për t'iu përgjigjur këtyre pyetjeve. Para së gjithash, ne do të dëshironim të theksonim në vendndodhjen e tij. Gjibraltari është një varësi e Kurorës Britanike, një anëtare e Bashkimit Evropian. Për shkak të këtij privilegji, disa banka të BE-së do t'u thonë JO Seychelles, Belize, etj. Por ata do të jenë të lumtur të hapin një llogari biznesi për një kompani të Gjibraltarit.

Karakteristikat kryesore dhe përfitimet e hapjes së një llogarie bankare në Gjibraltar:

Krijoni kompani në Gjibraltar

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US