Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Tarifat qeveritare ZERO RAK IBC për Ri-Domilim

Koha e azhurnuar: 05 Nov, 2019, 16:08 (UTC+08:00)

Të nderuar klientë të vlerësuar,

A keni menduar ndonjëherë për zhvendosjen e kompanisë suaj në një juridiksion tjetër që ofron përfitime shumë më të mira për të huajt, në veçanti, Emiratet e Bashkuara Arabe?

ZERO RAK IBC government fees for Re-Domiciliation

Emiratet e Bashkuara Arabe ofrojnë shumë përfitime tërheqëse për bizneset e huaja për të ngritur / zhvendosur funksionimin e tyre pasi Emiratet e Bashkuara Arabe janë të njohura në botë për mjediset e saj neutrale ndaj taksave, akseset në tregjet e specializuara të kapitalit dhe / ose rrjetin në dispozicion të Marrëveshjeve të Dyfishta të Taksave.

Me këtë rast të heqjes së BE nga Emiratet e Bashkuara Arabe nga lista e zezë, One IBC është e lumtur t'u njoftojë klientëve se kemi një ofertë të re speciale të Tarifës Zero të Qeverisë për kompanitë RAK IBC deri në rinovimin e kompanisë tjetër vitin e ardhshëm!

Oferta është për klientët që synojnë të zhvendosen në Emiratet e Bashkuara Arabe për të përfituar nga rrjeti i tij i gjerë i biznesit dhe mjedisi i dobishëm i taksave. Kjo ofertë speciale zgjat deri në fund të vitit (*)!

Prandaj nxitoni dhe vendosni porosinë tuaj në mënyrë që të mos e humbisni këtë mundësi të jetës !!!

Kohëzgjatja e Shërbimeve:

  1. Ky promovim nuk mund të kombinohet me ndonjë shitje tjetër, promovim, zbritje, kod, etj.
  2. (*) Kjo ofertë skadon më 31 dhjetor 2019.

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US