Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Juridiksionet më të preferuara të biznesmenit të huaj - Belize dhe Ishujt Kajman

Koha e azhurnuar: 19 Mar, 2020, 14:17 (UTC+08:00)

Të nderuar klientë të vlerësuar,

Një vit tjetër i biznesit ka filluar, është koha për të bërë ndryshimet e nevojshme dhe për të çuar përpara kompaninë tuaj. Mbrojtja e aseteve bëhet më e rëndësishme ndërsa biznesi juaj rritet dhe për të përmbushur kërkesën për këtë aspekt jetësor, One IBC po bën më të mirën për t'ju ofruar klientëve tanë shërbime të shkëlqyera të përfshirjes në juridiksione të shumta.

Këtë muaj, ne japim ofertat promovuese për përfshirjen e një kompanie qoftë në Belize ose Ishujt Kajman, të gjitha këto kanë stimujt më të mirëpritur të vendbanimit të huaj në botë.

Foreign businessman’s most favored jurisdictions - Belize and Cayman Islands

Fushata përfundon në 02 Shkurt 2020.

Shërbimet Tarifa (US $)
Inkorporimi i Kompanisë Belize IBC - 709 dollarë amerikanë
Belize LLC - 800 dollarë amerikanë
Përjashtuar nga Cayman - 1,629 dollarë amerikanë
Cayman LLC - 1,950 dollarë amerikanë
Mbështetje Bankare Nga 299 dollarë amerikanë
Zyra Virtuale (3 muaj) 477 dollarë
Zyra Virtuale (6 muaj) 894 dollarë
Zyra Virtuale (12 muaj) 1,632 dollarë amerikanë
Certifikata e Detyrimit (*) Ishujt Belize / Kajman - 399 dollarë amerikanë
Certifikata e Qëndrimit të Mirë (**) Ishujt Belize / Kajman - 399 dollarë amerikanë
Drejtori i kandidatit Ishujt Belize / Kajman - 699 dollarë amerikanë
Aksionari i nominuar Ishujt Belize / Kajman - 699 dollarë amerikanë
Paketat Përshkrimet Dhurata Kodi promovimi
1 Inkorporimi i Kompanisë + Mbështetja Bankare Zbritje 100 dollarë amerikanë 1IBCB501
2 Inkorporimi i Kompanisë + Mbështetje Bankare + Drejtor i Emëruar + Zyrë Virtuale (6 muaj) Zbritje 200 dollarë amerikanë + 2 muaj shtesë Zyra Virtuale 1IBCC135
3 Përfshirja e Kompanisë + Mbështetja Bankare + Zyra Virtuale (12 muaj) Zbritje US $ 300 + 3 muaj shtesë Zyra Virtuale 1IBCL951

Shënime:

(*) Certifikata e Detyrimit Kërkohet për procedurën e Mbështetjes Bankare.

(**) Certifikata e Gjendjes së Mirë kërkohet për procesin e Rinovimit të Kompanisë.

Kohëzgjatja e Shërbimeve:

  1. Ky promovim nuk mund të kombinohet me ndonjë shitje tjetër, promovim, zbritje, kod, etj.
  2. Paketat e mësipërme nuk përfshijnë tarifën e Qeverisë.
  3. Oferta e promovimit skadon më 02 Shkurt 2020 .
  4. Bazuar në kodet e dhëna promovuese, paratë përkatëse të shpërblimit zbatohen në zbritjen e tarifës totale të faturës kur vendosni porosinë tuaj të paketës së zgjedhur.

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US