Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Pse të inkorporoni / hapni kompani në BVI?

Koha e azhurnuar: 08 Jan, 2019, 17:40 (UTC+08:00)

Mjedisi rregullativ me reputacion

Ishujt e Virgjër Britanikë janë liderë në mjedisin rregullator në det të hapur. Ata kanë një kombinim të veçantë të mbikëqyrjes dhe një qasje laissez faire që e bën të lehtë për të bërë biznes - megjithatë me reputacion me bankat dhe juridiksionet e tjera në botë. Me fjalë të tjera - nuk është një vend kauboj, por ju jeni të lirë të bëni si të doni brenda arsyes, duke supozuar se aktivitetet tuaja janë të ligjshme dhe të ligjshme.

 • E gjithë kjo e bën shumë të thjeshtë dhe të lehtë të bësh bankën me një kompani BVI.
 • Përputhshmëria dhe organi rregullator me reputacion.
 • Ligje të qarta dhe juridiksion i formuar i shoqërisë.

Pse të përfshihen në BVI?

Mbrojtja e fortë e aseteve

Shumica e IBC-ve përdoren si mjete për mbrojtjen e aseteve, shumë shpesh në kombinim me një besim si një kompani mbajtëse. Drejtorët e BVI IBC mund të mbrojnë pasuritë duke transferuar pasuritë e saj në një kompani tjetër, besim, fondacion, shoqatë ose partneritet; drejtorët gjithashtu mund të bashkohen ose konsolidohen me ndonjë kompani tjetër ose mund të vendosin sërish IBC në një juridiksion tjetër plotësisht.

 • Aftësia për të transferuar vendbanimin
 • Privat dhe i Sigurt
 • Mirëbesimet e Mbrojtjes së Aseteve në det të hapur janë të zakonshme
 • Personat juridikë hibrid të përbashkët
 • E shkëlqyeshme për planifikimin e pasurive, kompanitë mbajtëse
 • Shumë e mirë për biznes aktiv

Pragu i ulët i pajtueshmërisë

Akti Ndërkombëtar i Kompanive të Biznesit (Ndryshim) 2003 thotë se të gjitha kompanitë ndërkombëtare të biznesit të formuara në BVI duhet të krijojnë dhe mbajnë një Regjistër të Drejtorëve, me të cilin drejtori fillestar emërohet brenda 30 ditëve nga përfshirja e kompanisë në BVI. Kërkesat e mëtejshme ligjore janë minimale dhe fleksibile.

Asnjë sekretar i korporatës

Nuk kërkohet kapitalizim minimal

Asnjë drejtor lokal nuk kërkohet

IBC-të mund të ri-kërkojnë dhe të ri-emetojnë aksionet e tyre.

Aksionet mund të emetohen për një shumë tjetër përveç parave të gatshme, me ose pa vlerën nominale, dhe të shprehen në çdo monedhë.

Mirëmbajtja e thjeshtë e korporatave

 • Takimet vjetore në BVI nuk kërkohen
 • Nuk ka auditime vjetore
 • Kërkohet vetëm një aksionar.
 • Ju lejohet të drejtoni një BVI si një drejtori e vetme.
 • Librat e korporatave, minutat dhe regjistrimet mund të ruhen kudo.
 • Ju nuk keni nevojë të keni takime në Ishujt e Virgjër Britanikë, në fakt, nuk ka ndonjë kërkesë ligjore për të mbajtur takime të përgjithshme vjetore.

Përfshirja e shpejtë

Përfshirja mund të bëhet brenda një ose dy ditëve. Kompanitë e rafteve mund të transferohen edhe më shpejt sipas nevojës.

Inkorporimi privat

Drejtorët dhe aksionarët e kandidatëve janë të zakonshëm dhe mund të përdoren për të rritur më tej privatësinë me një çmim pak më të lartë, në mënyrë që të sigurojnë privatësinë dhe mbrojtjen maksimale.

Taksat e korporatave

Kompanitë e biznesit ndërkombëtar BVI përjashtohen nga taksat vendore dhe detyrimet e pullës, edhe nëse administrohen në BVI. Do të zbatohen vetëm tarifat e regjistrimit dhe licencës vjetore / ekskluzivitetit.

Stabiliteti

Ishujt Virgjër Britanikë kanë infrastrukturë moderne dhe sisteme të mira telekomit. Ata gjithashtu flasin anglisht dhe përdorin një sistem juridik që rrjedh nga e drejta angleze. Qeveria BVI është mjaft e përgjegjshme ndaj nevojave të kompanive në det të hapur dhe ka nxitur një mjedis pro-biznesi. Legjislacioni është fleksibël, me synimin për të tërhequr veprimtari të ligjshme në det të hapur, dhe për të mbajtur larg pastrimit të parave dhe veprimtarive të tjera kriminale.

Lexo më shumë

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US