Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Përfitimet e Kompanisë Hollandeze BV në Hollandë

Koha e azhurnuar: 09 Jan, 2019, 16:48 (UTC+08:00)

Benefits of Dutch BV Company In The Netherlands

Korporatat Hollandeze kanë disa përfitime duke përfshirë:

  • Dy aksionarë : Kërkohen minimumi dy aksionarë për themelimin.
  • Privatësia duke përdorur të nominuarit : Aksionarët dhe Drejtorët e Emëruar mund të përdoren për të mbrojtur privatësinë e atyre aktuale.
  • Asnjë kapital minimal i autorizuar : Që nga viti 2012, korporatat Hollandeze nuk duhet të deklarojnë më një vlerë minimale të autorizuar të kapitalit.
  • Transporti Hub : Hollanda ka një nga portet më të mira në botë, duke e bërë atë një qendër supreme transporti.
  • Traktatet e taksimit të dyfishtë : Hollanda ka marrëveshje të traktatit të taksimit të dyfishtë me shumë vende duke përfshirë Shtetet e Bashkuara për të parandaluar të huajt që të paguajnë taksa të dyfishta për të njëjtat të ardhura.
  • Fuqia punëtore superiore : Ekziston një përzgjedhje e shkëlqyeshme e punësimit dhe punës në Hollandë. Fuqia punëtore është teknike-tru për shkak të industrisë në zhvillim të teknologjisë në këtë vend. Gjithashtu, shumica e punonjësve të mundshëm në Hollandë janë të dy konkurrues me kërkesat e pagave dhe flasin anglisht.

Lexo më shumë

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US