Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Shërbime të rekomanduara për përfshirjen e ndërmarrjes në Holandë

Llogari bankare

Llogari bankare
 • Hollanda, e cila bankare në det të hapur është një shërbim i ngrohtë, i përdorur shpesh nga ata që kërkojnë shërbime financiare ndërkombëtare.
 • Bankat Hollandeze janë të angazhuara në lloje të ndryshme të veprimtarive bankare, kryesisht bankare private dhe menaxhim të aseteve, arkëtar për njësitë kryesore të biznesit, ose janë institucione rajonale të huazimit.
 • Kompania jonë nuk ofron ndihmë për hapjen e llogarive bankare në Hollandë për momentin. Ne punojmë shumë për t'ju ofruar mundësi alternative.
 • Përveç kësaj, kompanitë Hollandeze kanë avantazh duke aplikuar Bankat në banka të tjera të tilla si Banka Euro Pacific (në Porto Riko), Banka Private e Paqësorit (në Vanuatu), Heritage Bank dhe Caye Bank (në Belize).

Kontabiliteti dhe Auditimi

Kontabiliteti dhe Auditimi

"Një ekip që kupton biznesin tuaj".

Shërbimet tona:

 1. Llogaridhënia dhe përgatitja e pasqyrave financiare (GAAP Hollandez)
 2. Përgatitni deklaratat e tatimit mbi fitimin e korporatave
 3. Mbështetje për planifikimin e taksave.
 4. Regjistrimi i kthimit të TVSH-së dhe rikuperimi i TVSH-së së huaj

Pse na zgjodhet ne:

 1. Kontabilistë profesionistë dhe solfware të besueshëm të kontabilitetit
 2. Specialistët e industrisë ju ndihmojnë me çdo çështje të tatimit

Përfitimet:

 1. Kursim i kostos dhe kohës
 2. Një portë për të zgjeruar biznesin tuaj në Evropë

Llogaria tregtare online

Llogaria tregtare online
 • Menaxhimi i rrezikut, Shmangia e rrezikut
 • Metodat alternative të pagesës
 • Çmimi konkurrues
 • Menaxhimi i rrezikut në kohë reale
 • Plotësisht PCI DSS - Standardet e sigurisë së të dhënave PCI përputhen
 • 24/7 Shërbimi ndaj klientit

Zyra e Shërbimit

Zyra e Shërbimit
 • Dëshironi të zgjeroni biznesin tuaj dhe të shikoni për më shumë mundësi, Zyra jonë e Shërbimeve planifikon këtu t'ju ndihmojë
 • Adresa prestigjioze e qendrës së qytetit
 • Hapësirë e mobiluar plotësisht për zyre
 • Shërbim efektiv i përcjelljes së postës
 • Një numër lokal i telefonit përcillet direkt në telefonin tuaj personal
 • Ne mund t'i mbështesim ato shërbime për kompaninë Hollandeze me Zyrën tonë të Shërbimeve në Hong Kong, Singapor, MB.

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US