Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Kontabiliteti dhe Auditimi në Hollandë (Hollandisht) | Nga 499 dollarë amerikanë

Tarifat e shërbimit të kontabilitetit dhe auditimit në Hollandë

Nga

499 dollarë Service Fees
  • Kontabilistë profesionistë dhe softuer të besueshëm të kontabilitetit
  • Specialistët e industrisë ju ndihmojnë për çdo çështje të subjektit të taksave
  • Duke punuar me kontabilistët tanë të autorizuar
  • Duke iu përgjigjur pyetjeve brenda 24 orësh
  • Ofrimi i kostove më të ulëta midis kompanive të tjera në treg

Hollanda renditi 10 vendet e para të "Vendeve më të mira për biznesin" e Bloomberg, së bashku me përfitimet e saj tatimore për investime të huaja siç janë Përjashtimi nga Pjesëmarrja dhe Uniteti Fiskal. Nën regjimin e fondit të investimeve fiskale, CIT për fondet e investimeve fiskale është 0%. qeveria gjithashtu ka thjeshtuar rregullat statutore për kompanitë private me përgjegjësi të kufizuar dhe ofron një fleksibilitet të madh në qeverisjen e këtij lloji të shoqërive. Qeveria gjithashtu inkurajon investimet e huaja duke mos pasur kërkesa të kontrollit ose kufizime rregullatore për investimet e huaja direkte. Shkalla aktuale e taksave është 25% dhe ka dy diapazone të të ardhurave të tatueshme, qeveria po ul nivelin e taksave të korporatave për të inkurajuar investimet e huaja

Diapazoni i të ardhurave (EUR) Norma e tatimit
Viti 2018 2019 2020 2021
Mbi 200,000 25% 25% 22.5% 20.5%
Nën 200,000 20% 19% 16.5 15%

Holanda është bërë një destinacion i klasit botëror për investitorët e huaj për shkak të infrastrukturës së saj të logjistikës, nivelit të lartë të arsimit, cilësisë së jetës dhe ligjit fleksibël të korporatave.

One IBC do t'ju ofrojë "Një ekip që kupton biznesin tuaj", dhe do t'ju ndihmojë në përgatitjen ose dorëzimin e dokumenteve të kërkuara si p.sh.

Krijuar kompani në Holandë

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US