Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Kontabiliteti në Lihtenshtajn | Nga 499 dollarë amerikanë

Lihtenshtajni Tarifat e shërbimit të kontabilitetit

Nga

499 dollarë Service Fees
  • Përputhja e saktë e taksave
  • Duke ju azhurnuar me çdo ndryshim të rregullave të Lihtenshtajnit
  • Sigurimi i pajtueshmërisë rregullatore të biznesit tuaj
  • Kurseni shpenzimet e biznesit tuaj nga punësimi i një llogaritari personal
  • Rritja e diskrecionit të pronarit si dhe biznesit

Lihtenshtajni është konsideruar të ketë një nga nivelet më të ulëta të taksave në BE dhe taksën e vlerës së shtuar të ulët (TVSH) krahasuar me shumë vende të Bashkimit Evropian (BE). Për më tepër, Lihtenshtajni gjithashtu ka infrastruktura të shkëlqyera, një sistem ligjor miqësor ndaj biznesit dhe një mjedis rregullator, i cili inkurajon inovacionin. Ky vend siguron aksesin në një rrjet të gjerë të traktateve të taksave të dyfishta dhe hyrjen e drejtpërdrejtë në tregun e BE / ZEE dhe Zvicrës që lejon strukturimin e investimeve me efikasitet nga taksat. Shërbimet e kontabilitetit, auditimit dhe planifikimit tatimor ONE IBC nga ekspertët tanë të besueshëm jo vetëm që ndihmojnë biznesin tuaj për të kursyer kosto por edhe kohë

"Kontabilisti dhe auditori juaj i besueshëm - Në kohë, pa asnjë justifikim"

Taksat dhe tarifat e licencimit përcaktohen nga struktura e njësisë ekonomike. Një kompani me aksion të kufizuar ngarkohet me një taksë kuponi (4 përqind) mbi dividendët dhe një tatim kapital vjetor (0,1 përqind) mbi vlerën e aktiveve të saj neto. Ekziston një minimum vjetor tatimor prej 1 000 CHF.

Një ndërmarrje, pavarësisht nëse është tregtare apo jo (pa ndarje të kapitalit), përjashtohet nga taksa e kuponit dhe paguan vetëm një taksë vjetore të kapitalit (0,1 përqind) mbi vlerën e aktiveve të saj neto. Ekziston një minimum vjetor tatimor prej 1 000 CHF. Një Fondacion i regjistruar / depozituar përjashtohet nga taksa e kuponit dhe paguan vetëm një taksë vjetore kapitali (0,1 përqind) mbi vlerën e aktiveve të tij neto. Ekziston një minimum vjetor tatimor prej 1 000 CHF.

Një Trust paguan ose një taksë vjetore prej të paktën 1 000 CHF ose 0,1 përqind mbi vlerën e aktivit të tij neto. Traktati i vetëm për shmangien e taksimit të dyfishtë në Lihtenshtajn është me Austrinë. Raportet financiare duhet të përmbushin kërkesat e mëposhtme:

Ne mund t'ju ndihmojmë në zbulimin e ndonjë mospërputhje në të dhënat tuaja financiare dhe mund t'ju ndihmojmë të shmangni rreziqet e falimentimit. Ne jemi gjithashtu në gjendje të ndihmojmë në transferimin e bizneseve si dhe të fitojmë qasje në kosto më të ulët, veçanërisht në rastin e kredive bankare. Ne absolutisht promovojmë tregtinë ndërkontinentale me pjesën tjetër të Evropës në mënyrë që të rrisim biznesin tuaj në një mënyrë që ka rëndësi.

Si pjesë e deklaratës sonë të misionit, këto janë çështjet me të cilat do të jemi në gjendje t'ju ndihmojmë:

Krijoni kompani në Lihtenshtajn

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US