Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Si të hapni një kompani në Lihtenshtajn | Krijimi i një kompanie

Hapi 1
Preparation

Përgatitja

 • Ekipi ynë këshillues do t'ju këshillojë një lloj të mjaftueshëm të ndërmarrjes Lihtenshtajni që përshtatet me aktivitetin tuaj të biznesit. Ne ofrojmë 2 lloje të cilat janë Kompania e Kufizuar nga Aksionet (AG) dhe Kompania komerciale dhe Jo-tregtare pa aksione (Anstalt)
 • Ekipi këshillues do të kontrollojë emrin e kompanisë për një kompani të re. Kompania nuk do të regjistrohet nëse emri:
  • është identike me, pothuajse identike me ose fonetikisht e njëjtë me një emër ekzistues
  • Ka disa shprehje që janë emra gjeografikë kombëtarë dhe ndërkombëtarë; Lihtenshtajni, Shteti, Shteti, Komuna, Principata; Banka, Shoqëria e Ndërtimit, Kursimet, Sigurimet, Sigurimet, Risigurimet, Menaxhimi i Fondeve, Fondi i Investimeve, Kryqi i Kuq
 • Ju do të informoheni për detyrimin e Lihtenshtajnit, politikën e taksimit, vitin financiar
Hapi 2
Your Liechtenstein company details

Detajet e kompanisë tuaj Lihtenshtajni

 • Ne kemi nevojë për informacione të drejtorit të kompanisë suaj, aksioner, së bashku me raportin e aksioneve.
  • Zgjidhni shërbimet e rekomanduara për kompaninë tuaj Lihtenshtajni:
  • Llogari bankare: Ju mund të arrini llogari bankare në shumë banka në botë me entitetin Lihtenshtajni. Ju mund të zgjidhni shumicën e opsioneve të bankës në listë (përveç Emirateve të Bashkuara Arabe, Hong Kong).
  • Shërbimet e të nominuarve: Përdorimi i shërbimeve të të nominuarit në mënyrë që informacioni i të nominuarit të shfaqet në faqen e internetit të Regjistrimit të Kompanisë.
  • Zyra e shërbimit: Zgjidhni juridiksionin tuaj të preferuar për adresën e Shërbimit. Ju mund të keni shumë adresa Shërbimi në të gjithë botën.
  • IP dhe Markë Tregtare: Ju mund të regjistroni Pronën Intelektuale në të gjitha juridiksionet me entitetin Lihtenshtajn.
  • Llogaria tregtare: ky shërbim do të përmbushet pasi të aktivizohet llogaria bankare e korporatës.
  • Kontabiliteti: Ky shërbim do të përdoret në të ardhmen.
 • Koha e përpunimit: Mund të zgjidhni 2 korniza kohore në varësi të urgjencës së kërkesës suaj. Për raste normale, një kompani mund të formohet në rreth 7 ditë pune, ndërsa çështjet urgjente mund të përpunohen dhe të përfundojnë në 5 ditë pune. Kohëzgjatja e procesit llogaritet pas marrjes së pagesës së plotë dhe të gjitha dokumenteve të kërkuara.
Hapi 3
Payment for Your Favorite Liechtenstein Company

Pagesa për kompaninë tuaj të preferuar të Lihtenshtajnit

Ne pranojmë pagesa me mënyra të ndryshme pagese, përkatësisht:

 • Kartë krediti / Debi (Visa / Master / Amex).
 • Paypal: ju mund të bëni një pagesë duke përdorur llogarinë tuaj PayPal.
 • Transfer bankar: Ju mund të bëni një transfer ndërkombëtar në llogaritë tona bankare. Një listë e bankave të ndryshme është në dispozicion për lehtësinë tuaj. Isshtë e mundur të transferoheni përmes IBAN / SEPA nëse jetoni në Evropë. Përndryshe, SWIFT do të funksionojë gjithashtu, duke zgjatur nga 3 deri në 5 ditë.
Hapi 4
Send the company kit to your address

Dërgoni kompaninë në adresën tuaj

 • Dokumentet origjinale të kompanisë suaj do të dërgohen në adresën tuaj të dhënë përmes postës (DHL / TNT / FedEX). Hapja e llogarisë bankare, zyra e shërbimit, licenca ose aplikimi i markës tregtare mund të përmbushen më pas në këtë kohë.
 • Mund të duhen 2 deri në 5 ditë pune për të dorëzuar kompletin e kompanisë pasi të jetë përfshirë kompania juaj.
 • Pas lëshimit të Certifikatës së Incorporation, kompania juaj është e gatshme të bëjë biznes në të gjithë botën!
Hapni një kompani në Lihtenshtajn

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US