Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Vendosni llogari tregtare për biznesin në internet - Rritni biznesin tuaj

Ju duhet të krijoni llogari tregtare për biznesin në internet dhe të pranoni pagesa në faqen tuaj të internetit. ju mund të vendosni aftësitë e pagesave globale më shpejt, më të sigurt dhe me besim. Një lidhje siguron pranimin e pagesës në 190 vende, menaxhim global të mashtrimit dhe shumë më tepër.

Përfitimet e llogarisë tregtare - Rrisni biznesin tuaj

Për t'u takuar me ritmin e shpejtë të industrisë botërore të shitjes me pakicë, marrja e vendimeve më të shpejta të biznesit në një mënyrë sigurie është e domosdoshme. PayCEC lejon:

 • Vështrime Përdorimi nga të dhënat në kohë reale
 • Jo më dokumente, tarifa surprizë dhe procedura konfuze të pajtueshmërisë me PCI.
 • Zgjatje e azhurnuar për të përmbushur trendin botëror.
 • Platforma e inxhinieruar që pranon pagesa në një sekondë me funksionalitete të jashtëzakonshme.
 • Të gjitha tarifat shfaqen në një vend (në lloje të ndryshme pagese / nivele rreziku / vende / kohë / dhe monedha)
  • Paneli me mjete analitike për Menaxhimin e Biznesit
  • Kapni vëllimin më të mirë të shitjes me terminalin virtual
  • Biznes në vend përtej kufirit

Përfitimet e shitësit

Për t'u takuar me ritmin e shpejtë të industrisë botërore të shitjes me pakicë, marrja e vendimeve më të shpejta të biznesit në një mënyrë sigurie është e domosdoshme. PayCEC lejon:

 • Çmimi konkurrues
 • Siguri e lartë. Siguruar me Tokenization Data
 • Plotësisht PCI DSS - Standardet e sigurisë së të dhënave PCI përputhen
 • Personalizoni faqen tuaj të check out
 • Menaxhimi i rrezikut në kohë reale
 • 24/7 Shërbimi ndaj klientit

Promovimi

Promovimi i Fushatës Përmbledhëse për përfshirjen në Anguilla

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US