Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Formacionet e Kompanisë Delaware për Jorezidentët e SHBA

Koha e azhurnuar: 08 Jan, 2019, 12:04 (UTC+08:00)

Ju nuk keni pse të jetoni, apo edhe ta vizitoni shtetin e Delaware në mënyrë që të formoni një kompani Delaware, çdokush mund të formojë një kompani Delaware dhe të operojë veprimtari të ligjshme biznesi nga kudo në botë.

Në përgjithësi, nuk keni nevojë të jeni shtetas amerikan për të formuar dhe / ose drejtuar një kompani Delaware për të dy SHPK-të ose Korporatat.

Delaware Company Formations for US Non-Residents

Struktura e ligjit të korporatave të Delaware nuk vendos kufizime mbi pronësinë ose administrimin e një kompanie Delaware nga një jo-rezident i Shteteve të Bashkuara. Do të thotë që ju nuk keni nevojë për adresë biznesi në SH.B.A. për të operuar një kompani Delaware, megjithatë nga kompanitë Delaware kërkohet që të mbajnë një Agjent të Regjistruar dhe Adresë të Regjistrimit në mënyrë që shërbimet të përfshihen në Offshore Company Corp duke përfshirë atë.

Një EIN (Numri i Identifikimit të Punëdhënësit) është i detyrueshëm për çdo kompani që zhvillon veprimtari të ligjshme biznesi, duke hapur një llogari bankare ose duke punësuar punonjës në Shtetet e Bashkuara. Ju nuk keni nevojë të bëheni Rezident i SHBA Merrni një EIN, ne mund t'ju ofrojmë atë si shërbime shtesë.

Për të mbajtur një kompani në përputhje me Delaware, Si pronar i një kompanie Delaware, dy aspektet kryesore të pajtueshmërisë që do t'ju kërkohet të mbani janë:

  • Taksa e ekskluzivitetit të Delaware
  • Tarifa e Regjistruar e Agjentit Delaware (viti i parë përfshirë tarifën e qeverisë në formimin tonë)

Lexo më shumë

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US