Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Gëzuar Vitin e Ri Hënor 2018 - Viti i Qenit & Njoftimi për Hapjen Festive

Koha e azhurnuar: 07 Feb, 2018, 00:00 (UTC+08:00)

Të nderuar klientë dhe partnerë të vlerësuar,

Viti i Ri Hënor 2018 po afrohet. Le që ky vit i ri të sjellë mundësi dhe prosperitet për ju dhe familjen tuaj.

Ne do të festojmë Vitin e Ri Hënor nga Thu, 15 Shkurt deri në E Premte, 20 Shkurt 2018 dhe do të rifillojmë orën e zakonshme të zyrës në Wed, 21 Shkurt 2018 . Stafet e dedikuara do të marrin pjesë në çështje urgjente gjatë kohës festive. Për pyetje të tjera, ne do të kthehemi sa më shpejt që biznesi normal të rifillojë.

Gëzuar Vitin e Ri Hënor 2018 - Viti i Qenit & Njoftimi për Hapjen Festive

Faleminderit për mirëkuptimin dhe patronazhin tuaj.

Sinqerisht,

One IBC kufizuar

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US