Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Shpallja e zhvendosjes së zyrës në Hong Kong

Koha e azhurnuar: 15 Oct, 2017, 00:00 (UTC+08:00)

Të nderuar klientë dhe partnerë të vlerësuar,

Ju lutemi informohuni se po lëvizim në këtë adresë të re në Hong Kong, deri më 15/12/2017 .

Announcement Of Hong Kong Office Relocation

Njësia 1411, 14 / Kati, Kulla e Cosco

183 Queen's Road Central, Sheung Wan, Hong Kong.

Ju lutemi regjistroni këtë adresë të re për korrespondencën e postës në të ardhmen. Numrat tanë të telefonit dhe faksit mbeten të pandryshuar.

Do të ketë email të ardhshëm nga ne me informacione të hollësishme mbi zhvendosjen, listën e kontakteve dhe njoftimin e ri të shërbimit.

Nëse keni pyetje të mëtejshme, ju lutemi kontaktoni zyrën tonë në Hong Kong përmes:

Faleminderit për patronazhin dhe besimin në shërbimet tona. Ne do të vazhdojmë të azhurnojmë për shërbime dhe vlera më të mira.

Sinqerisht,

Offshore Company Corp

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US