Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Hapni Llogari Bankare në det të hapur në Bahamas | Vetëm nga 499 dollarë amerikanë

Tarifat e shërbimit të llogarisë bankare Bahamas

Nga

499 dollarë Service Fees
  • Bankat e rekomanduara nga distanca janë banka universale
  • Lehtësitë bankare janë konfidenciale si politika e bankave
  • Nuk ka ndonjë kërkesë minimale për kapital.
  • Nuk ka asnjë tarifë për aplikimin për rishikim.
  • Një llogari bankare mund të procedohet në distancë

Bahamas IBC

Inkorporimet Bahamas qeverisen nga Akti Ndërkombëtar i Kompanisë së Biznesit i vitit 1990. Ajo është e vendosur shumë afër Shteteve të Bashkuara që e bën këtë juridiksion kaq të popullarizuar për Amerikanët dhe ata që kërkojnë të formojnë një kompani në det të hapur. Vendi ka ligje shumë të rrepta të privatësisë që mbajnë informacione në lidhje me korporatat Bahamas konfidenciale dhe private. Bahamas IBC mund të përdoret për të operuar biznes ndërkombëtarisht dhe që gjithashtu u mundëson njësive ekonomike të mbajnë llogaritë e tyre bankare në det të hapur si investime.

Si të hapni një llogari bankare në Bahamas?

Krijoni një kompani në Bahamas

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US