Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Regjistrimi i një emri biznesi në Bahamas

Koha e azhurnuar: 09 Jan, 2019, 15:43 (UTC+08:00)

Ekzistojnë disa kërkesa për emërim në lidhje me regjistrimin e një emri biznesi në Bahamas, duke përfshirë që ndonjë nga të mëposhtmit, ose shkurtesat e tyre përkatëse, duhet të jenë pjesë e emrit të kompanisë:

Emrat e Kompanisë Bahamas

 • I kufizuar
 • Kompani me përgjegjësi të kufizuar.
 • Korporatë
 • Inkorporuar.
 • Gesellschaft mit beschrankter Haftung.
 • Societe Anonyme.
 • Sociedad Anonima.
 • Kërkohet leja e Regjistruesit që emri i kompanisë të përfshijë ndonjë nga sa vijon:
 • Siguri.
 • Banka
 • Ndërtimi i Shoqërisë.
 • Dhoma e Tregtisë.
 • Çarter.
 • Bashkëpunuese.
 • Shkëmbimi.
 • Perandorak
 • Sigurimi.
 • Komunale.
 • Mbretërore.
 • Besim.

Lexo më shumë

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US