Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Ishujt Marshall IP & Marka Tregtare | Nga 399 dollarë amerikanë

Tarifat e IP dhe markës tregtare në ishullin Marshall

Nga

399 dollarë Service Fees
  • Nuk ka ligje për patentat në Ishujt Marshall. Sidoqoftë, ne e kuptojmë që Qeveria është
  • aktualisht punon në hartimin e legjislacionit.
  • Strategjia më efektive për të mbrojtur të drejtat e markave tregtare në Ishujt Marshall është botimi i një
  • njoftim paralajmërues në një gazetë lokale dhe gjithashtu të bëjë përdorimin e mirëfilltë të markës në këtë
  • juridiksioni
  • Ne do t'ju ndihmojmë të përgatitni dhe rregulloni botimin e njoftimeve paralajmëruese në Ishujt Marshall

Regjistrimi dhe Mbrojtja e Patentave në Ishujt Marshall

Nuk ka ligje për patentat në Ishujt Marshall. Sidoqoftë, ne e kuptojmë që Qeveria aktualisht po punon në hartimin e legjislacionit.

Regjistrimi dhe Mbrojtja e Markave Tregtare në Republikën e Ishujve Marshall

Nuk është e mundur të regjistroni një markë tregtare në Ishujt Marshall pasi nuk ka asnjë legjislacion që e parashikon atë. Mënyra e vetme për të kërkuar dhe pohuar të drejtat në një markë tregtare në Ishujt Marshall është përmes ligjit të përbashkët dhe bazohet në përdorimin e markës dhe ndërgjegjësimin e publikut për markën dhe mallrat / shërbimet që ajo mbulon.

Strategjia më efektive për të mbrojtur të drejtat e markave tregtare në Ishujt Marshall është botimi i një njoftimi paralajmërues në një gazetë lokale dhe gjithashtu përdorimi i vërtetë i markës në këtë juridiksion.

Ne rregullisht përgatisim dhe rregullojmë botimin e njoftimeve paralajmëruese në Ishujt Marshall për klientët tanë që dëshirojnë të pretendojnë të drejtat e tyre të markës tregtare në këtë juridiksion.

Krijoni një kompani në Ishujt Marshall

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US