Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Pse të përfshihen në Ishujt Marshall?

Koha e azhurnuar: 08 Jan, 2019, 11:51 (UTC+08:00)

Ishujt Marshall është një vend në Oqeani, i vendosur në mes të rrugës midis Indonezisë dhe Hawaiit. Gjuhët e zakonshme këtu janë Marshallishtja dhe Anglishtja e cila përdoret në biznes dhe legjislacion. Consideredshtë konsideruar si një juridiksion i lartë tërheqës për shkak të numrit të tij të përparësive dhe përfitimeve të mëdha, e cila ofron shumë mundësi biznesi për zhvillimin e kompanisë në det të hapur. Ky është një juridiksion modern dhe i qëndrueshëm i korporatave që siguron fleksibilitet, konfidencialitet dhe të besueshëm; për kompanitë ndërkombëtare.

Why incorporate in Marshall Islands?

Vende të caktuara të tilla si Ishujt Marshall miraton për përfshirjen e kompanive të huaja për të gëzuar taksë zero, asnjë kërkesë për kapital të paguar dhe lejet nuk kanë të detyrueshme për regjistrimet vjetore, raportimin e përgjegjësive. Kjo do t'ju ndihmojë të kurseni para jo vetëm nga asnjë sistem i taksave të korporatave, por edhe nga ulja e pajtueshmërisë dhe kostot e tjera rregullatore .;

Përveç kësaj, Ishujt Marshall ka Nivelin më të lartë të Konfidencialitetit duke mos ofruar asnjë regjistër publik, i cili gjithashtu do të thotë mos zbulim i detajeve të pronarëve përfitues të kompanisë, aksionerëve dhe drejtorëve në regjistrin publik .; Drejtorët dhe aksionarët e kandidatëve mund të emërohen për përfshirjen e Ishujve Marshall në mënyrë që të mbeten anonimë të atyre aktualë.

Një gjë tjetër që duhet të informoheni në lidhje me Ishujt Marshall është se kapitali standard i autorizuar i aksioneve është 500 aksione pa vlerë nominale ose një kapital me vlerë nominale deri në 50,000 USD. Kapitali aksionar i autorizuar mund të jetë në çdo monedhë. Kapitali minimal i emetuar është ose një aksion pa vlerë nominale ose një aksion me vlerë nominale.

Pas afërsisht 6 ditësh pune, ju do të keni kompaninë tuaj në det të hapur për të filluar biznesin Ishujt Marshall.

Lexo më shumë

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US