Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Kërkoni më shumë mundësi biznesi me Zyrën tonë të Shërbimeve në Lihtenshtajn

Tarifat e Zyrës së Shërbimeve të Lihtenshtajnit

Nga

136 dollarë Service Fees
 • Adresa prestigjioze e qendrës së qytetit
 • Kosto konkurruese
 • Mobiluar dhe pajisur plotësisht
 • Fokusi i shërbimit ndaj klientit
 • Hapësira pune të dedikuara, private ose të përbashkëta

Të kesh një zyrë të Shërbimeve është një zgjidhje për të kursyer kosto për shumë biznese fillestare të cilët dëshirojnë të testojnë një treg përpara se të kryejnë burime më të rëndësishme. Planet tona të shërbimit në Hong Kong (ose Singapor, Mbretëri e Bashkuar, etj.) I sigurojnë Kompanisë suaj Lihtenshtajn një prani profesionale dhe një imazh me reputacion ndërsa lejojnë të kontrollojnë kostot.

Ekzistojnë 4 lloje të planeve të zyrave për zgjedhjen tuaj si më poshtë:

 1. Zyra Virtuale
  • Shërbimi i Postimit të Dokumenteve
  • Telefononi Shërbimin
 2. Plan i dedikuar i Zyrës
  • Mbështetja e ekipit në vend për detyrat e administratorit
  • Wi-Fi me shpejtësi të lartë
 3. Plani i Bashkëpunimit
  • Wi-Fi me shpejtësi të lartë
  • Kafe dhe çaj falas të pakufizuar
  • Rrjeti i përkushtuar dhe mbështetës i kolegëve-2-kolegëve
 4. Dhoma e mbledhjes
  • Dhoma takimesh profesionale
  • Mbështetja e ekipit në vend për detyrat e administratorit
  • Wi-Fi me shpejtësi të lartë
 1. Me Zyrën Virtuale, Kompania juaj Lihtenshtajni mund të marrë përfitimet si më poshtë:
  • Adresa e zyrës së Hong Kongut mund të paraqitet në faqen tuaj të internetit dhe kartat e biznesit. Zyra jonë është e vendosur në zemër të Hong Kongut dhe në Unit 1411, 14/Floor, Cosco Tower, 183 Queen's Road Central, Sheung Wan, Hong Kong.
  • Marrja e postave të Kompanisë suaj Lihtenshtajni, pastaj duke ju njoftuar me email.
  • Një numër telefoni në Hong Kong do të konfigurohet dhe do t'i dërgohet numrit tuaj personal në mënyrë që klientët tuaj të mund t'ju kontaktojnë lehtësisht.
 2. Me Planin e Dedikuar të Zyrës, Kompania juaj Lihtenshtajni do të fitojë fleksibilitetin dhe kursimin e kostos, ndërsa ju paguani vetëm për hapësirën kur ju nevojitet.
  • Përveç kësaj, adresa e biznesit mund t'i japë Kompanisë suaj Lihtenshtajn një adresë me pamje profesionale kur klientët ose partnerët tuaj mund t'ju kërkojnë.
 3. Plani i Bashkëpunimit ju bën të shikoni punën në një dritë krejt tjetër. Ju mund të shijoni hapësirën profesionale të punës në vendndodhjen prestigjioze qendrore. Ju do të qëndroni të lidhur dhe në internet falas me rrjetin me shpejtësi të lartë wifi dhe peer-2-peer. Përveç kësaj, kafeja dhe çaji mund ta bëjnë kohën tuaj të punës këtu më të rehatshme.
 4. Salla jonë e takimeve mund të jetë një zgjidhje e dobishme për Kompaninë tuaj Lihtenshtajni kur kërkon punë ballë për ballë. Përjetoni një hapësirë profesionale për të punuar me partnerët ose klientët tuaj në sallën tonë të mbledhjeve më të fundit.

Le të fillojmë tani për të kërkuar më shumë mundësi biznesi!

Orari i tarifave:

Kontrata e shërbimit të shërbimit Tarifa (USD / muaj)
3 muaj 159 dollarë
6 muaj 149 dollarë
12 muaj 136 dollarë
Krijoni kompani në Lihtenshtajn

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US