Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Tarifat

Kostoja Virtuale e Zyrës

Periudha Tarifa (US $ / muaj)
3 muaj 159 dollarë
6 muaj 149 dollarë
12 muaj 136 dollarë

Shërbimi mbajtës: 2 * Çmimi i njësisë (Nëse bëni pagesa të plota për periudhën e kontratës, nuk keni nevojë të paguani mbajtësin e shërbimit. Nëse paguani çdo muaj, duhet të paguani mbajtësin e shërbimit dhe tarifa e mbajtësit të shërbimit do t'ju kthehet klientëve pas përfundimit të kontratës brenda 5 ditëve të punës).

Plan i dedikuar i Zyrës

Periudha Tarifa (US $ / muaj / vend)
3 muaj 399 dollarë
6 muaj 369 dollarë
12 muaj 329 dollarë

Shërbimi mbajtës: 2 * Çmimi i njësisë (Nëse bëni pagesa të plota për periudhën e kontratës, nuk keni nevojë të paguani mbajtësin e shërbimit. Nëse paguani çdo muaj, duhet të paguani mbajtësin e shërbimit dhe tarifa e mbajtësit të shërbimit do t'ju kthehet klientëve pas përfundimit të kontratës brenda 5 ditëve të punës.)

KOMPANIA E ZONES SE LARTE RAK

Tarifa e qirasë së zyrës

Për kompaninë RAK Freezone, kërkohet të marrësh me qira një Zyrë nga RAKEZ. Ne ofrojmë Zyrë të Dedikuar dhe llojin e orarit të tarifave të zyrave të ndryshme në varësi të faktorëve të ndryshëm (madhësia e zyrës, numri i Vizave të pranueshme)

Lloji i zyrës Zyrë + Depozitë
Paketat e Zonave Falas - Tregtare
FZE | Flexi Desk | Komerciale | 0 Visa 3.616,00 dollarë amerikanë
FZE | Flexi Desk | Komerciale | 1 vizë 4.981,00 dollarë amerikanë
FZE | Flexi Office | Komerciale | 2 viza US $ 5,691.00
FZE | Std Office Al Hamra | Tregtare | 3Visa 6,442,00 dollarë amerikanë
FZE | Exec Office AlHamra | Tregtare | 4Visa 9,895,00 dollarë amerikanë
Paketat e Zonave Falas - Shërbimet
FZE | Flexi Desk | Shërbimet | 0 Visa 4,572,00 dollarë amerikanë
FZE | Flexi Desk | Shërbimet | 1 vizë 5,937,00 dollarë amerikanë
FZE | Flexi Office | Shërbimet | 2 viza 6,647,00 dollarë amerikanë
FZE | Std Office Al Hamra | Shërbime | 3 Visa US $ 7,398.00
FZE | Exec Office Al Hamra | Shërbime | 4 Visa 10,851,00 dollarë amerikanë
Paketat e Zonave Falas - Tregti elektronike
FZE | Flexi Desk | Tregtia elektronike | 0 Visa 4.981,00 dollarë amerikanë
FZE | Flexi Desk | Tregtia elektronike | 1 vizë 6,346,00 dollarë amerikanë
FZE | Flexi Office | Tregtia elektronike | 2 viza 7,056,00 dollarë amerikanë
FZE | Std Office Al Hamra | Tregtia e Ekonomisë | 3 Visa US $ 7,807.00
FZE | Exec Office Al Hamra | Tregti EC | 4 Visa 11,260,00 dollarë amerikanë

Emiratet e Bashkuara Arabe - ZONA E LIR E DUBAI (DMCC)

Tarifa e qirasë së zyrës

Për kompaninë Dubai Freezone, kërkohet të marrësh me qira një Zyrë nga DMCC. Ne ofrojmë Zyrë të Dedikuar dhe llojin e orarit të tarifave të zyrave të ndryshme në varësi të faktorëve të ndryshëm (madhësia e zyrës, numri i Vizave të pranueshme)

Lloji i zyrës Zyrë + Depozitë
Kostoja për Flexi-tavolinë / 0 VISA 6,916 dollarë amerikanë
Kostoja për Flexi-tavolinë / 1 VISA US $ 8,891
Zyra e Shërbimit / 3 VISA 22,581 dollarë amerikanë
Zyra Fizike / 500 sqft / 3 VISA 19,851 dollarë amerikanë

Plani i Bashkëpunimit

Lloji Tarifa
Dita - kalojë 29 dollarë amerikanë / ditë / ditë
Vizitor 135 dollarë amerikanë / në ditë / 5 ditë
I zakonshëm 499 $ / muaj / muaj

Dhoma e mbledhjes

Koha Tarifa
1 orë 79 dollarë
Gjysmë ditë 159 dollarë

Shërbime shtesë:

Kopjimi / Shtypja Skanimi i dokumentit
Bardh e Zi: $ 1 HK / faqe HK $ 4 / faqe
Ngjyra: $ 4 HK / faqe
Lidhja e dokumenteve Shërbime përkthimi
39 dollarë HK për dokument.
Deri në 25 mm në trashësi / të trashë, duke përfshirë shkrimet.
Çmimi sipas kërkesës.

Promovimi

Promovimi i Fushatës Përmbledhëse për përfshirjen në Anguilla

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

  • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
  • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US