Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Një Klub One IBC është krijuar për ju. Më shumë përdorime, më shumë përfitime

Koha e azhurnuar: 09 May, 2019, 10:48 (UTC+08:00)

Ne jemi të lumtur t'ju informojmë se Klubi ynë One IBC është krijuar që ofron një botë përfitimesh për anëtarët e One IBC Club.

One IBC Club has been established for you. More uses, more benefits

Përfitimet e anëtarësimit në klubin One IBC

 • Grumbulloni pikë krediti dhe shkëmbeni në US $
 • Mund ta përdorni për çdo shërbim që ofron One IBC
 • Jepni përparësi përdorimeve të promovimeve tona

Pikët në llogarinë tuaj

 • Ndiqni pikët në një kohë reale në llogarinë tuaj pasi azhurnohet vazhdimisht rregullisht.
 • Merrni azhurnimet më të fundit mbi bilancet e pikëve tuaja.
 • Ju gjithashtu mund të merrni një pikë krediti One IBC nga kodi juaj i dhuratës.
 • Identifikohuni automatikisht në llogarinë tuaj për qasje të plotë në të gjitha detajet tuaja në klubin One IBC .
 • Shkëmbimi direkt krediton pikë në US $ dhe e përdori atë për një zbritje të drejtpërdrejtë në faturën tuaj për përdorimin e shërbimeve tona.
 • Ju mund të shihni historikun tuaj mbi ndryshimet e përdorimit të pikave të kreditit One IBC .
 • 100 Një pikë e kreditit One IBC = 1,00 dollarë amerikanë

Kushtet

 • Bëni kërkesë për të gjithë klientët që kanë përdorur shërbimet e One IBC
 • Baza e ndryshme e shpërblimit në nivelin e anëtarësimit
 • Niveli i anëtarësimit do të azhurnohet automatikisht bazuar në paratë që keni paguar për shërbimin One IBC (aplikoni për të gjitha shërbimet, zyrat që ofron One IBC ).

Ekzistojnë tre nivele për anëtarët e One IBC Club: Argjendi, Ari dhe Platini. Përparoni përmes tre niveleve kur plotësoni kriteret e kërkuara për secilin nivel. Sa më shumë shërbime të përdorni, aq më shumë përfitime merrni.

Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet në /mk/sq/ një-klub ibc

Faleminderit për përdorimin e shërbimeve tona dhe ne dëshirojmë të japim më shumë përfitime si dhe të sjellim përvojën më të mirë për klientët. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me krijimin e një kompanie në juridiksionin e dëshiruar, mos hezitoni të na kontaktoni. Ekspertët tanë të përkushtuar janë gjithmonë këtu për t'ju mbështetur.

Sinqerisht,

One IBC Group

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US