Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Gëzuar Vitin e Ri 2020

Koha e azhurnuar: 30 Jan, 2020, 15:02 (UTC+08:00)

Gëzuar Vitin e Ri 2020!

Një tjetër vit i mirë për të ndihmuar qindra kompani të vendosin praninë e tyre në një hartë të shkallës globale të juridiksionit po mbaron. Në këtë kohë të veçantë, mendimet tona shkojnë tek ju, klientët tanë të dashur që keni bërë të mundur suksesin tonë.

Happy New Year 2020

Në këmbim të marrëdhënies speciale, ne dëshirojmë t'ju ofrojmë një zbritje prej 20% në tarifën e shërbimit të inkorporimit të të gjitha juridiksioneve për t'ju dhënë një fillim të jashtëzakonshëm të vitit 2020. Ky promovim përfundon në 10 Janar 2020.

Ne e vlerësojmë me përulësi besimin që keni për One IBC dhe shpresojmë për lumturinë, gëzimin dhe prosperitetin tuaj.

Faleminderit për një udhëtim të shkëlqyer të vitit 2019.

Shënim: Zyra jonë do të mbyllet të Mërkurën, 1 Janar 2020 dhe do të rifillojë biznesin si zakonisht të Enjten, 2 Janar 2020.

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US