Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Promovimi i Fushatës Përmbledhëse për përfshirjen në Anguilla

Koha e azhurnuar: 21 Sep, 2020, 11:52 (UTC+08:00)

Vendosni tani - Merrni më shumë përfitime

Kur hapni një kompani në Anguilla

Përmbajtja e artikullit:

Anguilla është një territor britanik përtej detit, i vendosur në Karaibe. Krijimi i një kompanie në Anguilla do të ndihmojë sipërmarrësit dhe bizneset e huaja të fitojnë shumë përfitime të tilla si kosto e ulët për përfshirjen, të përfshijnë përjashtimin nga tatimi mbi të ardhurat, asnjë kërkesë të kontabilitetit dhe auditimit dhe shumë oferta të tjera stimuluese nga qeveria e Anguilla-s.

Summary Campaign Promotion for incorporation in Anguilla

Themeloni Tani - Merrni më shumë përfitime është një dhuratë speciale e One IBC, duke sjellë shumë shpërblime të mëdha tërheqëse për klientët kur krijoni një kompani në Anguilla nga 16 Shtator 2020 deri më 30 Shtator 2020.

  • ZBRITJE DIREKTE 20% E TARIFAVE TC KORPORATAVE N AN ANGUILLA
  • SHITJE E RREGULLT P FR JAVSTN E PAR (16/9 - 22/9/2020) - ZBRITJE 20% E TARIFAVE TC INKORPORATS + KURIERI I DIPRGIMIT FALAS

Kohëzgjatja e Shërbimeve:

  1. Paketat promovuese nuk përfshijnë ose kombinohen me shitje të tjera, promovime, ulje, etj.
  2. Tarifa e shërbimit më sipër nuk përfshin tarifat e Qeverisë.
  3. Promovimi do të përfundojë më 30 shtator, 2020 .

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US