Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Viti i Ri Kinez 2019 - Porositni dhe Merrni 20% Ulje TANI

Koha e azhurnuar: 31 Jan, 2019, 09:38 (UTC+08:00)

Gëzuar Vitin e Ri Kinez 2019

Duke ju uruar të gjithë të mirat Vitin e Derrit, qofshi Viti i Ri t'ju japë forcë për t'u përballur me sfidat e jetës, guxim për të rregulluar velën në mënyrë që të merrni çdo situatë në hapin tuaj. Kalofshi një vit të mrekullueshëm. Dhe të gjitha të mirat vijnë në jetën tënde. Për këtë ngjarje të veçantë, One IBC dëshiron t'ju japë një promovim të mahnitshëm, i cili është 20% zbritje e tarifave të shërbimit për të gjitha shërbimet tona.

Chinese New Year 2019 - Order and Get 20% OFF NOW

Kodi i Promovimit: CNY2019

Shënim:

  • Ulja e mësipërme është vetëm për tarifën e shërbimit.
  • Nuk mund të kombinohen me promovime të tjera.
  • Koha e promovimit: Nga 17 janar deri më 17 shkurt 2019

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US