Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Faleminderit të madh me marrëveshje të madhe në Krishtlindjet dhe Pushimet e Vitit të Ri

Koha e azhurnuar: 11 Jan, 2019, 14:58 (UTC+08:00)

Krishtlindjet dhe Viti i Ri po vijnë. Në këtë periudhë të veçantë të vitit, mendimet e One IBC kthehen me mirënjohje për ata që kanë bërë të mundur suksesin tonë. Ne dëshirojmë të shprehim vlerësimin tonë më të sinqertë për besimin që na keni dhënë dhe urimet më të mira për pushimet. Ndërsa të gjithë jemi duke pritur për një Vit të Ri me shpresë, One IBC ka oferta speciale për t'ju falënderuar për mundësitë që na keni dhënë:

Big Thanks With Big Deal at Christmas and New Year Holidays

*** Shënim: Promovimi aplikohet kur përdorni ndonjë nga shërbimet tona deri më 15 janar 2019

Detajet e informacionit për dhuratat:

 • 1 Domain (.com)
 • 10 përdorues të G-Suite për 1 muaj
  • Adresa e postës elektronike të biznesit
  • Telefonata me video dhe zë
  • Kalendari online është i integruar
  • 30 GB hapësirë ruajtëse në internet për sinkronizimin dhe ndarjen e skedarëve
  • Dokumente teksti, fletëllogaritëse dhe prezantime
  • Krijoni me lehtësi projekte në uebfaqe
  • Kontrolli dhe siguria e administratorit
 • 1 Projektimi i Kartës së Biznesit

Ju lutemi shkarkoni këtë formular dhe plotësoni të gjitha informacionet e dhuratave, pastaj dërgojeni në email: [email protected]

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US