Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Greva e Ndërmarrjes - Shkarkoni

1. Hong Kong

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i Kompanisë Hong Kong Shpërndani NDR1
PDF | 188.34 kB | Koha e azhurnuar: 24 Dec, 2018, 12:00 (UTC+08:00)

Kërkesë për marrjen e një njoftimi për asnjë kundërshtim

Formulari i Kompanisë Hong Kong Shpërndani NDR1 Shkarko
Formulari i aplikimit - NDR1
PDF | 235.85 kB | Koha e azhurnuar: 24 Dec, 2018, 12:00 (UTC+08:00)

Kërkesa për Çregjistrim të Ndërmarrjes Private ose Kompanisë së Kufizuar nga Garancia

Formulari i aplikimit - NDR1 Shkarko
Informoni për Kompaninë e Çregjistruar jashtë Regjistrit të Kompanive
PDF | 306.28 kB | Koha e azhurnuar: 24 Dec, 2018, 14:53 (UTC+08:00)

Informoni botimin e një 'Greve të Njoftimit' në Gazetën nga Regjistri i Kompanive

Informoni për Kompaninë e Çregjistruar jashtë Regjistrit të Kompanive Shkarko

2. Mbretëria e Bashkuar

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Formulari i aplikimit - DS01
PDF | 151.63 kB | Koha e azhurnuar: 24 Dec, 2018, 14:54 (UTC+08:00)

Përdorni këtë formë për të hequr nga regjistri një kompani të kufizuar.

Formulari i aplikimit - DS01 Shkarko
Formulari i aplikimit - LL DS01
PDF | 473.26 kB | Koha e azhurnuar: 24 Dec, 2018, 14:56 (UTC+08:00)

Përdorni këtë formë për të hequr nga regjistri një ortakëri me përgjegjësi të kufizuar (LLP).

Formulari i aplikimit - LL DS01 Shkarko
DS02 Mbretëria e Bashkuar Formulari i tërheqjes së aplikimit goditës off Company Limited
PDF | 319.08 kB | Koha e azhurnuar: 24 Dec, 2018, 14:57 (UTC+08:00)

Përdorni këtë formë për të tërhequr kërkesën e ndërmarrjes suaj.

DS02 Mbretëria e Bashkuar Formulari i tërheqjes së aplikimit goditës off Company Limited Shkarko

3. Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Aplikimi për Certifikatë Anulimi të Delaware LLC
PDF | 35.05 kB | Koha e azhurnuar: 24 Dec, 2018, 14:59 (UTC+08:00)

Përdorni këtë formë për të shpërndarë një kompani me përgjegjësi të kufizuar në Delaware

Aplikimi për Certifikatë Anulimi të Delaware LLC Shkarko

4. Vanuatu

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Rezoluta e Anëtarëve
PDF | 57.93 kB | Koha e azhurnuar: 24 Dec, 2018, 14:59 (UTC+08:00)
Rezoluta e Anëtarëve Shkarko
Rezoluta e Bordit të Drejtorit
PDF | 62.54 kB | Koha e azhurnuar: 24 Dec, 2018, 15:00 (UTC+08:00)
Rezoluta e Bordit të Drejtorit Shkarko

5. Sishel

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Certifikata e Shpërbërjes
PDF | 232.86 kB | Koha e azhurnuar: 24 Dec, 2018, 15:00 (UTC+08:00)
Certifikata e Shpërbërjes Shkarko

6. Ishujt e Virgjër Britanikë

Përshkrim Kodi QR Shkarko
Deklarata e aftësisë paguese
PDF | 57.60 kB | Koha e azhurnuar: 23 Nov, 2018, 14:47 (UTC+08:00)
Deklarata e aftësisë paguese Shkarko
Plani i Likuidimit
PDF | 67.42 kB | Koha e azhurnuar: 23 Nov, 2018, 14:47 (UTC+08:00)
Plani i Likuidimit Shkarko
Rezoluta e Drejtorëve
PDF | 56.83 kB | Koha e azhurnuar: 23 Nov, 2018, 14:48 (UTC+08:00)
Rezoluta e Drejtorëve Shkarko
Rezoluta e Anëtarëve
PDF | 54.29 kB | Koha e azhurnuar: 23 Nov, 2018, 14:48 (UTC+08:00)
Rezoluta e Anëtarëve Shkarko
Njoftimi i parë
PDF | 101.56 kB | Koha e azhurnuar: 23 Nov, 2018, 14:48 (UTC+08:00)
Njoftimi i parë Shkarko
Njoftimi përfundimtar
PDF | 59.54 kB | Koha e azhurnuar: 23 Nov, 2018, 14:49 (UTC+08:00)
Njoftimi përfundimtar Shkarko

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US