Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Shërbime të rekomanduara për përfshirjen e ndërmarrjes në Delaware (Shtetet e Bashkuara të Amerikës)

Llogari bankare

Llogari bankare

Kompania Delaware e pranuar nga Bankat në Mauritius, Belize, EPP në Vanuatu

Përparësia e të pasurit llogari biznesi në Delaware, SHBA:

 • I përshtatshëm për transferimin e parave në USD
 • Juridiksion i qëndrueshëm me një reputacion të shkëlqyeshëm

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve

Drejtori i të nominuarve / Shërbimet e aksionarëve
 • Objektivi kryesor i të paturit një drejtor të emëruar dhe një aksionar të nominuar është të parandalojë që publiku i gjerë të dijë se ekziston një marrëdhënie e drejtpërdrejtë midis pronarit përfitues dhe kompanisë së tij në det të hapur në Delaware, SHBA.
 • Të gjitha funksionet praktike të menaxhimit të rregullt të ndërmarrjes kryhen në mënyrë rutinore nga vetë pronari i kompanisë, duke vepruar si një "përfaqësues" i IBC mbi bazën e një prokure.

Zyra e Shërbimit

Zyra e Shërbimit

Ju do të fitoni kohë, fleksibilitet, kursim të kostos dhe një imazh profesional me Shërbimet tona të Zyrës në Delaware, SHBA.
Një zyrë virtuale Delaware ju lejon të kaloni kohën tuaj si të dëshironi. Duke hequr problemet e menaxhimit të zyrës, do të keni më shumë kohë për të rritur biznesin.

 • Adresa prestigjioze e qendrës së qytetit
 • Shërbim profesional i trajtimit të thirrjeve me numër privat të telefonit (kodi i zonës së Delaware)
 • Shërbim efektiv i përcjelljes së postës
 • Ndihmë administrative me përvojë

IP dhe markë tregtare

IP dhe markë tregtare
 • Një emër ose logo në shumë raste jashtë orarit bëhet aseti më i vlefshëm i një kompanie. Regjistrimi i një Marke Tregtare Delaware ose Servicemark parandalon të tjerët të adoptojnë emrin ose modelin tuaj.
 • Me One IBC, ne do t'ju mbështesim për ta arritur atë brenda 4 javësh deri në 6 javë. Pasi të keni regjistruar një markë tregtare, do të keni të drejtë të ngrini një padi ligjore kundër kujtdo që e shkel atë.

Ndrysho agjentin

Ndrysho agjentin
 • Këshillëdhënës Profesional me mbështetje 24/7
 • Si sekretar i kompanisë, ne mund ta mbështesim kompaninë tuaj në biznesin gjatë gjithë jetës
 • Përpunimi me kohë të shpejtë (3-4 ditë pune)
 • Të gjitha bankat ndërkombëtare preferojnë kompaninë Delaware të cilat kanë sekretar të Delaware
 • Vitual Office për postë përpara dhe numrin e telefonit të Delaware (për kontratë 1 vjeçare)

Llogaria tregtare online

Llogaria tregtare online
 • Siguruar ligjërisht për shitësin në sajë të mos trajtimit të të dhënave të kartës së asnjë klienti
 • Përpunuesit e kartave ndërkombëtare (VISA, MASTER, AMEX, JCB, etj ...) me shumë monedha (AUD, SGD, USD, EURO, etj ...) të disponueshme.
 • Metodat e shumë Pagesave (Gateway Online, pagesa MOTO, etj,)
 • Çmimi konkurrues
 • Zgjedhje e larmishme e Ofruesit të Llogarisë Tregtare
 • Menaxhimi i rrezikut në kohë reale
 • Plotësisht PCI DSS - Standardet e sigurisë së të dhënave PCI përputhen

Licencimi i Biznesit

Licencimi i Biznesit
 • Një licencë biznesi është një miratim ose leje e lëshuar nga një agjenci qeveritare që autorizon
 • bizneset të veprojnë brenda një juridiksioni specifik. Kërkesat për licencim ekzistojnë për të rregulluar
 • biznesi dhe për të mbrojtur publikun. Ata mund të mandatohen nga lokale, shtetërore dhe federale
 • nivelet.
 • Ruajtja e pajtueshmërisë me rregulloret e licencimit mund të jetë zhgënjyese dhe të sjellë një të jashtëzakonshme
 • sasia e dokumenteve, koha dhe tarifat, megjithatë Offshore Company Corp mund të mbështesë të gjithë dhe
 • e ka bërë më të lehtë për ju.

Promovimi

Promovimi i Vjeshtës Në Shtator - Rinovohuni për të marrë një shpërblim mahnitës

Promovim i mahnitshëm - rinovoni kompani për të marrë një llogari në DSBC Financial Europe

One IBC Club

Një klub One IBC

Ekzistojnë katër nivele të gradave të anëtarësimit në ONE IBC. Përparoni përmes tre gradave elitare kur plotësoni kriteret kualifikuese. Gëzoni shpërblime dhe përvoja të larta gjatë gjithë udhëtimit tuaj. Eksploroni përfitimet për të gjitha nivelet. Fito dhe shlyen pikët e kreditit për shërbimet tona.

Pikët e fituara
Fito pikë krediti për blerjen kualifikuese të shërbimeve. Ju do të fitoni Pikë krediti për çdo dollar të kualifikuar amerikan të shpenzuar.

Përdorimi i pikave
Shpenzoni pikë krediti direkt për faturën tuaj. 100 pikë krediti = 1 USD.

Partnership & Intermediaries

Partneriteti dhe ndërmjetësuesit

Programi i referimit

 • Bëhuni referues në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në 14% komision për çdo klient që na prezantoni.
 • Më shumë referojuni, më shumë fitoni!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje biznesi dhe partnerësh profesionistë që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të mbështetjes profesionale, shitjeve dhe marketingut.

Azhurnimi i juridiksionit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US