Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Emri i Korporatës Cayman

Koha e azhurnuar: 09 Jan, 2019, 11:06 (UTC+08:00)

Emërtimi i korporatës suaj Ishujve Kajman kërkon të jeni të vetëdijshëm për kufizimet që vijnë së bashku me këtë proces. Emri i korporatës suaj duhet të jetë unik dhe nuk mund të jetë i ngjashëm me emrin e një korporate tjetër.

Cayman Corporate Name

Gjithashtu, asnjë formulim që përmend patronazhin mbretëror si "banka", "sigurimi", "besimi", "i garantuar", "siguria", "fondi i përbashkët", "menaxhimi i kompanisë" ose "Dhoma e Tregtisë" nuk mund të përfshihen në emër pa licencë për ta bërë këtë. Sigurohuni që të kontrolloni nëse zgjedhjet e emrave tuaj janë të disponueshëm dhe të përdorshëm para se të filloni procesin e përfshirjes.

Lexo më shumë

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US