Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Si të krijoni një kompani në det të hapur

Step 1 Fillimisht, menaxherët tanë të marrëdhënieve do t'ju kërkojnë të siguroni informacion të detajuar për të gjithë aksionarët dhe drejtorët, përfshirë emrat e tyre. Ju mund të zgjidhni nivelin e shërbimeve që ju nevojiten. Kjo fazë normalisht zgjat një deri në tre ditë pune, ose një ditë pune në raste urgjente. Për më tepër, jepni emrat e propozuar të ndërmarrjeve në mënyrë që të mund të kontrollojmë pranueshmërinë e emrave në regjistrin e ndërmarrjeve / shtëpinë e ndërmarrjeve të secilit juridiksion / vend .

Step 2 Ju vendosni pagesën e tarifës sonë të shërbimit dhe tarifën zyrtare të qeverisë që kërkohet për juridiksionin / vendin tuaj të zgjedhur. Ne pranojmë pagesa me kartë krediti / debiti VisaVisapayment-discoverpayment-american , Paypal Paypal ose me transferim në llogarinë tonë bankare HSBC. HSBC bank account ( Udhëzimet e Pagesës ).

Lexoni gjithashtu: Tarifat e regjistrimit të ndërmarrjes

Step 3 Pas mbledhjes së informacionit të plotë nga ju, Offshore Company Corp do t'ju dërgojë versione dixhitale të dokumenteve tuaja të korporatave (certifikata e themelimit, regjistri i aksionarëve / drejtorëve, certifikata e aksioneve, memorandumi dhe artikuj të shoqatës etj) përmes postës elektronike. Kompleti i plotë i Kompanisë në dethapur do të dërgohet në adresën tuaj të banimit me anë të shpërndarjes së shpejtë (TNT, DHL ose UPS etj.).

Ju mund të hapni një llogari bankare për kompaninë tuaj në Evropë, Hong Kong, Singapor ose ndonjë juridiksion tjetër ku ne mbështesim llogari bankare në det të hapur ! Ju keni lirinë për të bërë transferime ndërkombëtare të parave nga llogaria juaj në dethapur .

Sapo të përfundojë formimi i kompanisë suaj në dethapur . Ju jeni gati të bëni biznes ndërkombëtar!

Na lini kontaktin tuaj dhe ne do t'ju kthehemi sa më shpejt!

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US