Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Optimizoni hapësirën tuaj të punës në vitin e ri. Këtu keni dhuratë 30% zbritje nga One IBC

Koha e azhurnuar: 15 Jan, 2019, 14:16 (UTC+08:00)

Me rastin e veçantë Viti i Ri Hënor 2018. OneIBC ju jep një shans të madh 30% zbritje për zyrën e Shërbimeve në vijim:

Zyra Virtuale Çmimi fillestar Çmimi pas 30% zbritje
3 muaj 159 USD / muaj 111 USD / muaj
6 muaj 149 USD / muaj 104 USD / muaj
12 muaj 136 USD / muaj 95 USD / muaj
Hapësira e bashkëpunimit Çmimi fillestar Çmimi pas 30% zbritje
Dita - kalojë 29 USD / ditë / ditë 20 USD / ditë / ditë
Vizitor 135 USD / ditë / 5 ditë 94 USD / ditë / 5 ditë
I zakonshëm 499 USD / muaj / muaj 349 USD / muaj / muaj
Zyre e Dedikuar Çmimi fillestar Çmimi pas 30% zbritje
3 muaj 399 USD / muaj / vend 279 USD / muaj / vend
6 muaj 369 USD / muaj / vend 258 USD / muaj / vend
12 muaj 329 USD / muaj / vend 230 USD / muaj / vend
Shërbimet e Sallës së Takimeve Çmimi fillestar Çmimi pas 30% zbritje
1 orë 79 USD 55 USD
Gjysmë ditë 159 USD 111 USD
Ditë e plotë 299 USD 209 USD

Mos e humbni këtë mundësi për të kursyer shpenzimet tuaja dhe për të rritur biznesin tuaj.

Le të zgjedhim hapësirën tuaj të punës për të rritur biznesin tuaj të nivelit të ardhshëm në zyrat tona qendrore në botë.

Data e skadimit: 28 Shkurt 2018.

Na kontaktoni sot dhe ne do t'ju ndihmojmë të gjeni hapësirën e duhur të punës për ju.

Azi Paqësor - Hong Kong - One IBC kufizuar

Azi Paqësor - Singapor - One IBC Pte. Sh.pk

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US