Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

NXITO! Bashkohuni në promovimin tonë unik

Koha e azhurnuar: 02 Jul, 2020, 09:55 (UTC+08:00)

Hapja e një llogarie personale është shumë më e përshtatshme dhe e nevojshme për të dërguar dhe marrë para, për të shkëmbyer valutë dhe për të paguar në internet. Sidoqoftë, nuk ka qenë kurrë e lehtë të hapet një llogari personale në Evropë për të huajt.

Hurry Up! Join Our Unique Promotion

Në One IBC, ne jemi të bindur se një kontribut i klientit ka një rol të madh për të luajtur në rritjen e biznesit tonë. Kjo është arsyeja pse ne jemi vazhdimisht duke dëgjuar dhe kuptuar sfidat, vështirësitë me të cilat janë përballur klientët. Për atë arsye, ne bashkëpunojmë me DSBC Financial Europe (DSBC) - Partneri ynë i vlerësuar që ofron një promovim ekskluziv për të sjellë pritjen e klientit në nivele më të larta.

Ne do t'ju mbështesim të hapni një llogari personale në një nga institucionet financiare me reputacion që ofrojnë shërbime në më shumë se 132 vende me tarifa të ulëta, procedura të shpejta dhe të thjeshta. Për më tepër, ju do të shijoni përfitimin shtesë me 3 MUAJ FALAS PER MBROJTJEN E LLOGARIS P FORR LLOGARIN PERSONALE të DSBC.

Promovimi vlen vetëm për klientët e One IBC - një vlerësim për klientët tanë të vlerësuar që na besuan dhe na zgjodhën si partnerin tuaj në mënyrën tuaj të të bërit biznes ndërkombëtar.

Për më shumë informacion në lidhje me DSBC, ju lutemi vizitoni: https://www.dsbcf.com/personal-account

Kushtet e programit promovues:

  • Paketat promovuese nuk përfshijnë ose kombinohen me shitje, promovime dhe zbritje të tjera të DSBC Financial Europe.
  • Pjesëmarrës të pranueshëm: Të gjithë klientët përdorën shërbimet e ofruara nga One IBC parë dhe të gjithë klientët e rinj gjatë kohës së promovimit dhe
    • aktualisht jetojnë në Bashkimin Evropian (BE) duke përfshirë Mbretërinë e Bashkuar (MB); ose
    • përfshijnë kompaninë në BE, përfshirë MB.
  • E vlefshme nga 09/06/2020 deri më 23/08/2020.

Na kontaktoni në [email protected] për të marrë ofertën tuaj tani!

RENDOS TANI

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US