Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Gëzoni përfitime nga RAK IBC

Koha e azhurnuar: 01 Jun, 2020, 10:14 (UTC+08:00)

Të nderuar klientë të vlerësuar,

RAK IBC është një kompani biznesi ndërkombëtare e regjistruar në Ras Al Khaimah, Emiratet e Bashkuara Arabe (Emiratet e Bashkuara Arabe). RAK IBC është një formë e përsosur për investitorët dhe biznesmenët e huaj për të shfrytëzuar mundësitë e investimeve, stimujt e taksave për të rritur të ardhurat dhe për t'iu afruar tregut global.

Enjoy benefits from RAK IBC

RAK IBC ka shumë përfitime të pakufizuara siç janë siguria e informacionit të drejtorëve / aksionarëve, pa taksa të korporatave, tatim i vogël i vlerës së shtuar, aktivitete të ndryshme të biznesit, procedura të thjeshta dhe të shpejta për përfshirjen e një kompanie.

OneIBC është i lumtur të prezantojë një promovim të ri për klientët tanë që duan konfigurimin e biznesit në Ras al khaimah - Vendi më i preferuar për të bërë biznes në Emiratet e Bashkuara Arabe .

Kohëzgjatja e Shërbimeve:

  1. Promovimi nuk përfshin ose kombinohet me shitje të tjera, promovime, ulje, etj.
  2. Tarifa e shërbimit më sipër nuk përfshin tarifat e Qeverisë.
  3. Promovimi do të përfundojë më 30/06/2020 .

RENDOS TANI

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US