Lëvizni
Notification

A do ta lejoni One IBC t'ju dërgojë njoftime?

Ne vetëm do t'ju njoftojmë lajmet më të reja dhe zbavitëse.

Po lexoni në Shqip përkthim nga një program AI. Lexoni më shumë në Disclaimer dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Krijoni përparimin e biznesit tuaj në Ishujt e Virgjër Britanikë

Koha e azhurnuar: 03 Aug, 2020, 10:02 (UTC+08:00)

Të nderuar klientë të vlerësuar,

Që nga viti 1984, kompanitë në det të hapur BVI kanë arritur një status model në industrinë e shërbimeve në det të hapur me numrin e lartë të kompanive të regjistruara çdo vit.

Në gusht të vitit 2020, One IBC ju jep paketat promovuese të shërbimeve të korporatave për të kaluar sfidat dhe për të bërë përparime në biznes kur përfshiheni në Ishujt e Virgjër Britanikë.

Paketat do të ofrojnë zbritjen totale deri në 250 dollarë amerikanë plus shpërblime të tjera dhe mbështetjen e plotë nga ekspertët tanë të përkushtuar.

Package 1
Package 2
Package 3

Tarifa e shërbimit:

Shërbimet Tarifa (US $)
Inkorporimi i Kompanisë 769 dollarë
Hapja e llogarisë Nga 499 dollarë amerikanë
Shërbimet e të nominuarve 699 dollarë
Zyra virtuale (1 muaj) 159 dollarë
Zyra virtuale (3 muaj) 477 dollarë
Zyra virtuale (6 muaj) 894 dollarë

Shënim:

(*) Shërbimet e të nominuarve përfshirë aksionarin e të nominuarve ose drejtorin e të nominuarve

Kushtet e shërbimit:

  1. Paketat promovuese nuk përfshijnë ose kombinohen me shitje të tjera, promovime, ulje, etj.
  2. Tarifa e shërbimit më sipër nuk përfshin tarifat e Qeverisë.
  3. Promovimi do të zgjasë nga 01 Gusht 2020 deri më 31 Gusht 2020

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një ofrues me përvojë i Shërbimeve Financiare dhe të Korporatave në tregun ndërkombëtar. Ne ju ofrojmë vlerën më të mirë dhe më konkurruese për ju si klientë të vlerësuar për të shndërruar qëllimet tuaja në një zgjidhje me një plan të qartë veprimi. Zgjidhja jonë, suksesi juaj.

US